Съобщава се, че Бен Уайт е участвал в размяна на

...
Съобщава се, че Бен Уайт е участвал в размяна на
Коментари Харесай

Бен Уайт имаше „размяна на гняв“ в лагера на Англия, преди да отхвърли повикването на Гарет Саутгейт

Съобщава се, че Бен Уайт е взел участие в „ замяна на яд “ с помощник-мениджъра на Англия Стив Холанд по време на Световното състезание в Катар.

Защитникът на Арсенал не е играл за страната си от преди шампионата през 2022 година, откакто напусна лагера рано, а в четвъртък беше доказано, че 26-годишният Уайт сега не желае да бъде обсъждан за селекция. Това е огромно за разочарованието на шефа на Трите лъва Гарет Саутгейт, който планираше да включи десния бранител в състава си от 25 индивида, който разгласи в четвъртък.

Говорейки преди приятелския дуел на Англия против Бразилия и Белгия, Саутгейт изясни: „ Очевидно във форма не мога да седнал съм тук и да споделям, че той не заслужава да взе участие. Имахме позвъняване от Еду (Спортният шеф на Арсенал) предходната седмица (и той) сподели, че Бен не желае да бъде обсъждан за тимовете на Англия в този миг.

„ За мен това е огромен позор. Той е състезател, който взехме на Евро, състезател, който взехме на Световното състезание и аз приказвах с...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР