Съобщава се, че американска звезда на YouTube и Twitch, известна

...
Съобщава се, че американска звезда на YouTube и Twitch, известна
Коментари Харесай

YouTuber е отвлечен в Хаити и „държан в клетка“ за откуп, след като се е опитал да се срещне с шефа на бандата Barbecue

Съобщава се, че американска звезда на YouTube и Twitch, известна като YourFellowArab, е била отвлечена в Хаити. Той се опитваше да интервюира водача на бандата Джими „ Барбекю “ Шеризие, когато се твърди, че е бил отведен от бандата 400 Mawozo.

Местни отчети сочат, че е бил арестуван в региона на Croix-des-Bouquets. Главарят на бандата е Джоузеф Уилсън, прочут още като Ланмо Сан Джоу, което значи " гибелта няма несъмнено време ".

Преди това групата беше отвлякла 16 американски мисионери и един канадски през 2021 година Той беше заплашил да убие тези заложници, до момента в който беше облечен като барон Самди, дух на мъртвите в Haitian Vodou.

YourFellowArab, чието същинско име е Addison Pierre Maalouf, беше на посещаване в Delmas 6, район в Порт-о-Пренс, с цел да приказва с Barbecue, когато той беше отведен на 14 март.

ЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ: Хаити експат в Съединени американски щати споделя, че „ всичко може да се случи “, защото се опасява за живота на племенницата си измежду детонация на принуждение

Г...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР