Съобщава се, че Аманда Абингтън стана ядрена“, след като разбра,

...
Съобщава се, че Аманда Абингтън стана ядрена“, след като разбра,
Коментари Харесай

Аманда Абингтън „ядрена“ след завръщането на Джовани Пернис в BBC Строго на фона на оплаквания за „войнствено“ поведение

Съобщава се, че Аманда Абингтън стана „ нуклеарна “, откакто разбра, че Джовани Пернис би трябвало да се върне в балната зала на Strictly Come Dancing, макар хипотетичните му лудории на снимачната площадка.

Джовани, който взе участие в програмата на BBC One като професионален танцьор от 2015 година, се споделя, че е „ напуснал “ шоуто, до момента в който телевизионният оператор стартира следствие, откакто трима от някогашните му сътрудници танцьори потърсиха помощта на юристи над неговото държание. Докато две от тези звезди остават неназовани, се счита, че третата е Аманда.

52-годишната актриса от Шерлок си партнираше със сицилианеца по време на миналогодишното издание на сериала, само че ненадейно хвърли кърпата, напускайки надпреварата единствено след пет седмици, базирайки се на „ персонални аргументи “.

По-късно тя твърди, че е била диагностицирана с посттравматично стресово разстройство след престоя си и даже е била обект на смъртни закани. Въпреки че детайлностите за изданието на Strictly Co...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР