Съобразил съм се изцяло с решенията на ОбС и на

...
Съобразил съм се изцяло с решенията на ОбС и на
Коментари Харесай

Здравко Димитров: Държавата трябва да се намеси за Панаира, ние каквото трябва сме го направили

„ Съобразил съм се напълно с решенията на Общински съвет и на съда във връзка с Панаира. Каквото би трябвало, ние сме го създали. Държавата би трябвало да се намеси и реши на кой да даде акциите и кой да менажира Панаира. Имахме уверението за това, само че не стана ". Така кметът на Пловдив Здравко Димитров разяснява предлагането на съветниците от Демократична България в града на тепетата посредством подмяна на акции сред пловдивската и варненската община, градът ни да може да придобие 29% от Международния панаир и за първи път да има директно присъединяване с акции в него.

Здравко Димитров остро разкритикува работата на общинските съветници, като уточни, че поради отхвърлените оферти за създаване на ново учебно заведение в „ Западен “, санирането на някогашния Партиен дом и почистването на река Марица, Пловдив е изгубил близо 30 милиона лв..

„ Управлявам в кръгова защита от началото на мандата. Повечето съветници единствено си си разкарват рокличките и костюмите и както някои будни жители, бойкотират положителните решения, които предлагаме “, разяснява кметът.

По думите му, финансовата промяна от 17,5 милиона лв. за пречиствателната станция е отпаднала, само че не изиска да заяви повече детайлности.

По отношение на довършването на пробива " Модър-Царевец " той изясни, че това зависи осъществяването на плана за Южния обходен колектор.

Договорът пък за ремонта на Кукленско шосе ще бъде преустановен, поради несъблюдение.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР