"Съобразихме се и с решението на НФСБ, че ще гласуват

...
"Съобразихме се и с решението на НФСБ, че ще гласуват
Коментари Харесай

Единни, колко да са единни? НФСБ ще гласува против оставките на министрите!

"Съобразихме се и с решението на НФСБ, че ще гласоподават срещу оставките. Това е тяхно политическо решение, взето на съвет. Извлекли сме си поука, в случай че се постановат последващи промени, те да бъдат първо съветвани и съгласувани с сътрудниците ни, без значение, че са от квотата на ГЕРБ ", сподели Цветан Цветанов пред публицисти след съдружния съвет.

На въпрос значи ли, че НФСБ ще гласоподава срещу оставките, а ще поддържа новите претенденти, той посочи:

"В общи линии се обрисува такава политическа обстановка. Но това по никакъв метод не въздейства на стабилността. Не трансформира общата ни цел за 4-годишен мандат. Премиерът разгласи на съдружните сътрудници решението, взето в ГЕРБ. И през вчерашния ден, и оня ден с премиера сме дискутирали съответните лични назначения. Коалиционните ни сътрудници се съобразиха и одобриха доводите на премиера ", сподели още той.

Всичко това е една интерпретация от всички, които имат интерес от сходни неща, в ГЕРБ сме единни, в никакъв случай не е имало разминаване в позициите ни, отговори Цветанов във връзка думите на водача на Атака Волен Сидеров, че има скрит план против Борисов, в който вземат участие близки до него хора.

Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР