Сао Пауло завърши 0:0 като гост на Сантос и излезе

...
Сао Пауло завърши 0:0 като гост на Сантос и излезе
Коментари Харесай

Сао Пауло излезе начело в бразилското първенство

Сао Пауло приключи 0:0 като посетител на Сантос и излезе краткотрайно отпред в бразилското състезание. След 25 кръга Сао Пауло има 50 точки, с една повече от Интернасионал (Порто Алегре), който във вторник гостува на Чапекоензе. На 3-о място е Палмейрас с 47, който приключи 1:1 при гостуването на Баия. Ветеранът Фелипе Мело, минал през Галатасарай и Интер (Милано), избави точката за Палмейрас с гол в 78-ата минута, а домакините бяха разкрили в 18-ата посредством Жилберто.

На стадиона на Сантос и двата тима сътвориха порядъчен брой голови благоприятни условия, само че по този начин или другояче никой не съумя да означи.

''На Вила Белмиро постоянно е мъчно да се играе, тъй че точката е доста добре за нас, удовлетворен беше халфът на Сао Пауло Рейналдо”, представен от Глобо. Сантос записва пети следващ мач без позволен гол, само че това ги подрежда едвам на 9-о място в класирането с 32 точки.

В дербито на Рио де Жанейро Васко да Гама и Фламенго приключиха 1:1, като гостите останаха с 10 души в 58-ата минута поради червен картон на Диего, само че все пак изравниха с автогол на Луис Густаво. Фламенго е на 4-о място в класирането с с 45 точки, една пред Гремио, който съкруши с 2:0 Парана.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР