Сънят е от изключително значение за всеки един човек, тъй

...
Сънят е от изключително значение за всеки един човек, тъй
Коментари Харесай

Dormeo пусна тотален хит на пазара - матрак 8 в 1 за най-качествения сън

Сънят е от извънредно значение за всеки един човек, защото под завивките прекарваме една трета от живота си. Затова и комфортният матрак е едно от най-важните неща , които си купуваме. Една от най-утвърдените компании на този пазар - Dormeo , създаде неповторим артикул, който ще трансформира съня ви в релаксиращо и зареждащо прекарване.



Става дума за - матрак 8 в 1! Той е с 2 обособени половини , които можеш да обърнеш по 4 разнообразни метода - всеки самичък избира най-удобната композиция за себе си. Със S-образен пласт от пружини от пяна Octaspring - за 100% акомодация по тялото и позата на сън. Избираш дали да обърнеш калъфа с мемори пяната от горната страна или изпод.



Продуктът е с новаторски дизайн и ти разрешава да го насгласиш съгласно персоналните си желания. Той е съвършен и за двойки, които имат разнообразни стремежи за спане и не желаят единият да направи компромис с комфорта си на сън. 

Калъфът е с мемори пяна. Octaspring пружините са до 8 пъти по-дишащи от плътната пяна, поради което получаваш отлична проветривост без претопляне и влага.. Освен това те не разрешават транспорт на придвижването – идеално за всеки, който споделя леглото си с обичан човек. Използвани са хипоалергични материали и обработка CleanEffect, поради което сте предпазен от бактерии, акари и неприятни миризми . Калъфът е с цип, елементарно се смъква и пере до 30⁰С.



Компанията ви предлага 60 нощи тест интервал с . Причината е, че тялото има потребност от време, с цел да реши дали това е точният матрак за теб. Ако не се убедите в това, компанията ще ви върне парите. Освен това ще имате 15 години гаранция , или тъкмо 5 470 сутрини , в които да се събуждаш подготвен да прегърнеш деня. Пореден жест от страна на марката е безплатната доставка до вашия адрес .



Можем да обобщим, че с с Октаспринг технология получаваш търсената естетика и самостоятелно улеснение за добър сън. Ти регулираш на какъв брой твърдо да спиш, а матракът се приспособява по твоите желания.

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР