Саня много държала отново да прати свой изпълнител на сцената

...
Саня много държала отново да прати свой изпълнител на сцената
Коментари Харесай

Нов Чудовищен Скандал Разтърси Българското Участие На Евровизия За Поредна Година! Не Е Трябвало Да Ни Представя Жана Бергендорф!

Саня доста държала още веднъж да прати собствен реализатор на сцената след триумфа на Кристиян Костов предходната година.

Затова подала документи за присъединяване на надарената Михаела Маринова. Връзките наклонили точно към младата упоритост и всички от Българска национална телевизия били уверени, че точно Михаела отива в Лисабон да показа България на „ Евровизия “ 2018. Внезапното оповестяване на новосформиралата се група „ Equinox ” и тяхното парче „ Bones ” пристигна като гръм от ясно небе за Маринова и Саня, писа „ Шоу “.

Двете дами кандидатствали с хубаво парче, а уредниците подсигурили триумфа им. В прав текст им е дадено, че те ще се явят на състезанието и до последно Михаела и Армутлиева се готвели за огромната сцена в Лисабон. Тази година обаче задгранично жури избира песента и то се спря на четиримата младежи и Жана Бергендорф. При което Маринова рухнала.

Саня е била гневна на управлението на БТВ и нежеланието им да са си взаимнополезни. Още повече се ядосала, че в състава на групата е неин някогашен кадър – Жана. Миналата година поради изцепките на Бергендорф Армутлиева й приключи контракта и от този момент сполучливо бута напред Михаела. Уреди я да взе участие в „ Като две капки вода “, откъдето младата изпълнителка си потегли с първото място и огромната премия – лек автомобил.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР