Саня Борисова се кани да извлече яки дивиденти от новата

...
Саня Борисова се кани да извлече яки дивиденти от новата
Коментари Харесай

Няма срам! Саня изнудва Ники Илиев за развода, нагласи се да му вземе...

Саня Борисова се кани да извлече яки дивиденти от новата връзка на към този момент някогашния си мъж Ники Илиев. Хитрата русокоска го изнудва да й даде учебното заведение си за млади артисти в подмяна на бракоразвод по взаимно единодушие, написа „ Уикенд ”.

Школата е открита относително скоро с концепцията двамата съпрузи да си разделят отговорностите към ръководенето й. Парите обаче пристигнали напълно от фамилията на Ники, по тази причина било разумно той да получи собствеността след развода. Оказва се обаче, че Саня надалеч не е толкоз отнесена и наивна, колкото наподобява. Хитрата видинчанка незабавно си направила сметката, че откакто учебното заведение е основано по време на брака, пред закона е благосъстоятелност и на двамата съпрузи. Тя обаче решила, че не желае да го дели, а да вземе 100 % от собствеността. „ Ако искаш бракоразвод по взаимно единодушие, ще ми дадеш школата”, сложила изискване Борисова.

Според осведомени, тя никак не е глупава и е наясно, че след раздялата с Ники и фамилията му, мъчно ще откри работа поради актьорските си качества. Би могла обаче да взима положителни пари, преподавайки на деца, чиито родителите желаят да ги насочат към театъра. В момента в София сходни школи безусловно извират, като никоя от тях не се оплаква от липса на претенденти. Ето за какво русокоската била спокойна за бъдещето си, в случай че остане единствен притежател на бизнеса, учреден с мъжа й.

Аферата на Ники със звездата от „ Скъпи наследници” Даяна Ханджиева й пристигнала като манна небесна. След като клюката се разчу, при възможен правосъден развой по развода съдът би приел, че младият режисьор е отговорен за раздялата, защото има нова връзка преди развода. По този метод раздялата със Саня ще му излезе меко казано солена. В същото време Илиев бързал да се разведе публично, с цел да може умерено да се отдаде на новата си обич. Затова предпочитал да даде на някогашната си жена всичко, което му изиска, единствено и единствено да се отърве от нея допустимо най-бързо.

В момента Ники Илиев се е отдръпнал напълно от управлението на школата си. С нея се занимава само Саня, която твърди, че това се дължало на прекомерната му претовареност с други планове. Според осведомени обаче тя към този момент гледала на този бизнес едноличен притежател и нямало да пусне кокала, до момента в който не вземе от мъжа си всичко, което може.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР