Саня Борисова остана без работа след раздялата с Ники Илиев. Актрисата

...
Саня Борисова остана без работа след раздялата с Ники Илиев.
Актрисата
Коментари Харесай

След развода на Ники Илиев и Саня Борисова, баща му я разори! Бойко изрита актрисата от…

Саня Борисова остана без работа след раздялата с Ники Илиев .

Актрисата е  уволнена от единствената пиеса, в която участваше – „ Поручик Бенц ”  по романа на Димитър Димов. На нейно място към този момент играе Йоана Буковска.

Ясно е като бял ден каква е повода русокосата хубавица да се раздели с единствената си театрална роля, откакто се раздели и със брачна половинка си. Режисьор на спектакъла е нейният някогашен свекър – Бойко Илиев. Очевидно след като  актрисата към този момент не е обвързана със сина му, режисьорът не се усеща задължен да продължава да работи с нея . За Саня така и така се твърди, че има много противоречиви качества като актриса и единствената причина да й дават функции е авторитетното семейство на мъжа й. Сега към този момент тази причина отпада, а хубавицата с огромните очи остава без безусловно никакви професионални задължения, писа „ Уикенд “.

В „ Поручик Бенц ” хубавата русокоска играеше с един от най-хубавите другари на Ники Илиев – Любомир Ковачев , както и с Ивайло Захариев, който тв феновете познават като Мартин от „ Под прикритие ”. Двамата остават на сцената, само че към този момент им партнира  Йоана Буковска . Според тях, режисьорът е направил най-хубавия вероятен ход, като  се е отървал от някогашната си снаха  и е поставил на нейно място надалеч по-талантливата, въпреки и не по този начин млада Йоана. „ Саня не става за нищо! Без Ники Илиев и фамилията му ще почине от апетит ”, считат почитатели на театъра.

За момента нито Саня, нито Ники признават за  раздялата  си. Уволнението на актрисата обаче е доказателство, че е скъсала връзките със фамилията на младия артист и режисьор. Според осведомени, двамата към момента се опитвали да наподобяват като двойка пред другите единствено поради кино лентата на Ники „ Нокаут ”, в който Саня играе основна роля. „ Когато го смъкват от екраните на кината, ще признаят, че са разграничени ”, считат познати на артистичното семейство.
loading... #SC_TBlock_381491 a { font-family: Roboto!important; }
Източник: 7dnisofia.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР