Саня Борисова и Ники Илиев, които преди цели 16 години

...
Саня Борисова и Ники Илиев, които преди цели 16 години
Коментари Харесай

Саня Борисова и Ники Илиев май отново са влюбена двойка

Саня Борисова и Ники Илиев, които преди цели 16 години се залюбиха на снимачната площадка на тогавашния сериал „ Забранена обич “, май са възстановили връзката си около различен план – филмът „ Никога не е просто секс “, който е режисьорски дебют на актрисата. В него я е поканила някогашния си мъж, предлагайки му една от функциите в продукцията. От актьорския състав на лентата проличава, че той освен е изиграл въпросната роля, само че и е блъснал солидно рамо за реализирането на целия план. 

 

В него са ангажирани голяма част от звездите, с които самият Ники работи. Човек би споделил, че самичък ги е подбирал, канил и убеждавал да одобряват функциите. Работата е толкоз доста, че надали някой мъж би я приключил за някогашна брачна половинка. Такова нещо нормално се прави за човек, на който държиш и с който искаш да бъдеш, а не за подобен, с който предпочиташ да нямаш нищо общо, разясняват в сектора.

 

В центъра на кино лентата са четири приятелки. Ролята на едната от тях се извършва от Елена Петрова, която взе участие в голяма част от спектаклите на някогашния свекър на Саня – режисьорът Бойко Илиев, в това число в „ Осъдени души ”, където играе и самият Ники. Другата звезда в продукцията е младата Елеонора Иванова – изобретение на Ники Илиев в сериала „ Братя, който той режисира.

 

Ангажирани са и артисти, с които е работил в „ Скъпи наследници ” – Иво Аръков, Веселин Калановски и Рая Пеева, която взима облика на третата приятелка; четвъртата Саня е запазила за самата себе си. В лентата се включва и най-близкият сътрудник и съучастник на Илиев в последните години – Башар Рахал, с който пишат сюжета и продуцират двете елементи на хитовия брачен партньор в плана на Саня идва на фона на 4 години, в които тя беше явно отхвърлена и от него, и от хората, с които работи.

 

Въпреки че актрисата твърдеше, че след развода връзките им са още по-добри, в сравнение с до момента в който бяха женени, методът, по който тя живееше, издаваше друго. Докато бяха женени, Саня имаше куп функции в театралните спектакли на свекъра си и във филмите на мъжа си. След развода театралният режисьор незабавно я размени, Ники не я предложения в нито един от плановете, по които работеше, и тя на процедура остана без работа, без дом в София, където да живее, без другари и без хора, на които да разчита. Спаси я столичният спектакъл „ Възраждане ”, където я взеха, евентуално от благосклонност.

Внезапният съживен интерес към Саня на целия другарски кръг на някогашния й брачен партньор е знак, че връзките сред двамата от ден на ден се затоплят и най-вероятно към този момент не са единствено другарски.

 

Колкото до новия филм, актрисата твърди, че е работила по него в последните две години. Планира се да бъде пуснат по кината от 10 май.

Източник: Уикенд

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР