Саня Борисова е горда с по-малката си сестра, която преди

...
Саня Борисова е горда с по-малката си сестра, която преди
Коментари Харесай

Саня Борисова: Сестра ми прави секс с жени и няма да има деца! Аз с мъже и пак нямам. Къде е разликата?!

Саня Борисова е горда с по-малката си сестра, която преди няколко месеца имаше смелостта да се разкрие пред всички и да признае, че е лесбийка. Нещо повече, Ирена има сериозна връзка с жена от много време насам, с което е горда.

„ Аз бях индивидът, който сподели на сестра ми да се разкрие. Щом е щастлива с дами, какъв е казусът? Че няма да има деца ли? Аз не съм лесбийка и отново нямам, тъй че кое е особеното да си лесбийка? ” – философства някогашната брачна половинка на режисьора и артист Ники Илиев.

Ирена Борисова живее от към десетилетие в Дубай, където е много известна като модел и инфлуенсър. Там тя е огромната звезда, а кака й никой не я знае. В България е противоположното.

Именно в Дубай Рене, която другояче е безумна хубавица с доста дълги крайници, минава на другия бряг. Тя се влюбва в жена, с която е и до през днешния ден.

Родителите на Ирена не били наясно със половата й ориентировка и научили от медиите. Изпаднали в потрес в началото, само че към този момент са привикнали с мисълта.

Всеки родител желае един ден да види от децата си внуци. Уви, в това семейство няма да се случи. Ирена няма да стане майка, тъй като не харесва мъже, а Саня към този момент е на 40 година и поради неприятния си темперамент продължава да не намира любовта след развода с Ники Илиев, а времето й към този момент привършва.

Инфо: Crimesbg.com

Тагове: Саня Борисова
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР