Сънували ли сте мечтите си? Пазите ли спомените за тях,

...
Сънували ли сте мечтите си? Пазите ли спомените за тях,
Коментари Харесай

Рей Бредбъри: „Само ако литнем във всички посоки, ще открием онова, което търсим.“

Сънували ли сте фантазиите си? Пазите ли спомените за тях, с цел да ги превърнете в действителност, когато сте будни? Умеете ли да летите?

Рей Бредбъри ще ви помогне да си спомните.

„ НЯВГАБЪДЕ “ е книга, цялостна с уроци по хвърчене, книга за куража, книга за смели мечтатели и не на последно място - приказка с уроци за дребни и огромни.

Историята: Изостанал от кервана на татко си в студената пустинна нощ, 11 годишният Ахмед разсънва със сълзите си бога на бляновете и забравените имена.
Магията на Рей Бредбъри и "НЯВГАБЪДЕ "
Магията на Рей Бредбъри и "НЯВГАБЪДЕ "
Публикувахте от БГкнига в Вторник, 4 декември 2018 година
Неочакваното запознанство поставя начало на необикновено пътешестване във времето и пространството, а сред отминалите светове и бъдещите благоприятни условия дребното момче разпростира страниците на приказка с значими уроци.

Научава, че би трябвало да би трябвало да се излезе от следите на отминалите стъпки и да проправи своя лична пътека.

Разбира, че живеейки за лично си бъдеще, ще осмисли сегашното си.

И ще реализира съкровените си фантазии.
Публикувахте от БГкнига в Четвъртък, 13 декември 2018 година
Освен завладяващата история, в българското издание на книгата ще се насладите на фантастичните илюстрации на Мира Мирославова, която е трансформирала всяка страница в баснословен свят.

Рей Бредбъри „ проговаря “ на български с помощта на преводачката Десислава Сивилова.

А Лора Шумкова от издателство БГ Книг@, което стои зад тази твора, е превела измислената от Бредбъри дума yestermorrow (комбинация от британските думи за през вчерашния ден (Yesterday) и Tomorrow (утре).

Няколко цитата за силата на желанията и Пътя, който всеки от нас би трябвало да извърви към задачите си, взети от книгата „ Нявгабъде “ на Рей Бредбъри ви чакат в галерията.

Книгата можете да намерите към този момент по книжарниците, тъкмо когато ви се желае да подарите нещо свястно и красиво на околните си
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР