Сантра, която роди на 1 март, публикува за първи път

...
Сантра, която роди на 1 март, публикува за първи път
Коментари Харесай

Сантра показа дъщеричката си за първи път

Сантра, която роди на 1 март, разгласява за първи път фотография на дъщеричката си.

" Честит 8-ми март! Тази година желая да кажа единствено едно “благодаря ". За пътя, компликациите, страстите и насладата. За теб обич и за Елиза “ – написа певицата в Инстаграм.

Преди седмица тя заяви за раждането със загадъчно видео, върху което е изписана датата 01.03.22 и е сложена иконка с мъж, жена и момиченце сред тях.

" Бременността ми е много обемна и тежка като килограми, само че другояче всичко върви добре. По-спокойна съм в този момент, по-емоционална и по-щастлива. Готовността за дете пристигна, откакто се срещнах с Кристиян. Майчинството не ми е било самоцел “ – показа Сантра през януари в студиото на " Търси се “.

" Запознахме се на едно събитие. Беше изсъхнало запознанство, само че по-късно започнахме да си приказваме по телефона, по цели нощи. Впечатли ме мозъкът й, мъдростта й. Тя е темпераментна, избухлива е на моменти, само че е доста добра. Винаги е подготвена да помогне. Имам забележки единствено за ревността й. И двамата сме със мощни характери, карали сме се, разделяли сме се… Благодарен съм, че я има в живота ми. Придаде му смисъл “ – показа Кристиян в същото предаване.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР