Сантош за финала през 2016-а: CR7 ме потупваше и ми

...
Сантош за финала през 2016-а: CR7 ме потупваше и ми
Коментари Харесай

Сантош за финала през 2016-а: CR7 ме потупваше и ми казваше - Старче, победихме

Сантош за финала през 2016-а: CR7 ме потупваше и ми споделяше „ Старче, победихме “

Селекционерът на Португалия Фернандо Сантош описа за финала Евро 2020 против Франция. Иберийците победиха, а Сантош показа, че след триумфа прочувственият Кристиано Роналдо го е потупвал и му е казвал „ Старче, победихме “.

Припомняме, че огромната звезда на селекцията стартира като титуляр дуела с „ петлите “, само че се контузи и бе сменен в 25-ата минута. След това той остана скамейката, като изпита особени безредици поради протичащото се на терена. Петкратният притежател на „ Златната топка “ бе край тъчлинията и паралелно със Сантош опитваше да оказва помощ на съотборниците си с със препоръки.

„ Беше брутална сцена. Аз виках някой да застане на левия фланг, а Кристиано ме потупваше и ми споделяше: „ Старче, старче, към този момент победихме “, описа Сантош пред SIC.

Съдбата среща Роналдо и Сантош доста по-рано. Двамата се засичат в Спортинг Лисабон, когато надареният нападател е към момента обещаваща вяра.

„ Когато отидох в Спортинг, повиках Роналдо и му споделих, че има огромен капацитет и че ще стане бележит футболист, само че трябваше да усъвършенства играта си при високите топки. Още на идващия ден той към този момент тренираше в тази тенденция “, показа още Сантош.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР