САНТА ФЕ, Ню Мексико (AP) — Голямо жури повдигна обвинение

...
САНТА ФЕ, Ню Мексико (AP) — Голямо жури повдигна обвинение
Коментари Харесай

Голямото жури повдигна обвинение срещу Алек Болдуин във фатална стрелба по оператора на снимачната площадка на филм в Ню Мексико

САНТА ФЕ, Ню Мексико (AP) — Голямо жури повдигна обвиняване против Алек Болдуин в петък по обвиняване в непредумишлено ликвидиране при съдбовна пукотевица през 2021 година подготовка на снимачна площадка на филм в Ню Мексико, съживявайки спящо дело против артиста от A-списъка.

Специалните прокурори отнесоха случая пред огромно жури в Санта Фе тази седмица, месеци откакто получиха нов разбор на потребления револвер.

Правният екип на Болдуин не отговори неотложно на настояванията за коментар по обвинителния акт, а специфичните прокурори отхвърлиха да отговорят на въпроси, откакто прекараха към ден и половина в показване на случая пред огромното жури.

Докато процедурата е обгърната в загадка, двама от очевидците, видени в правосъдната палата, включват членове на екипажа - един, който е участвал, когато е създаден съдбовния изстрел, и различен, който е напуснал снимачната площадка предходния ден заради опасения за сигурността.

Болдуин, основният артист и копродуцент на уестърн кино лентата...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР