Санкционираният по закона Магнитски бизнесмен Васил Божков ще забрани хазарта,

...
Санкционираният по закона Магнитски бизнесмен Васил Божков ще забрани хазарта,
Коментари Харесай

Божков: Ще забраня хазарта от раз

Санкционираният по закона " Магнитски " предприемач Васил Божков ще забрани хазарта, в случай че пристигна на власт, съобщи той на брифинг, след като представи новия си политически план - Национално придвижване ЦЕНТЪР, съобщи OFFnews.bg.

" Аз съм бил в тези среди и знам по какъв начин да се оправя. Ако съм на власт, ще се оправим с него от раз - като го забраним, нездравословен е. Нищо няма да ѝ стане на страната без
хазарт ", сподели Божков.

Новото придвижване ще взе участие в избори, само че не бе конкретизирано в кои.

" В центъра сме, тъй като всички се сплотяват към нас. За избори в бъдеще - времето ще покаже. Това придвижване е политическо, естествено е да гледаме натам. Искаме разформироване на Народното събрание и оставка на това измислено държавно управление ", съобщи хазартният необут.

Той добави, че предходният му план - партия " Българско лято ", е част от придвижването ЦЕНТЪР. " Българско лято " беше спряна в края на 2021 година, откакто партията бе сложена в глобите по закона " Магнитски ".

Божков съобщи още, че вижданията на ЦЕНТЪР не се припокриват с разбиранията на нито една партия и не би работил с нито една от политическите групи. 

На въпрос каква е позицията на националното придвижване по отношение на войната в Украйна, предприемачът съобщи, че са срещу военните дейности и от " двете страни има принуждение ". 

" Защо би трябвало да се заема нечия страна? ", попита той. 

 

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР