Санкционираният по глобалния закон Магнитски Делян Пеевски обвини президентът Румен

...
Санкционираният по глобалния закон Магнитски Делян Пеевски обвини президентът Румен
Коментари Харесай

Пеевски обвини президента, че притиска Кожарева за служебния кабинет

Санкционираният по световния закон " Магнитски " Делян Пеевски упрекна президентът Румен Радев, че оказва напън през медиатор върху бъдещия длъжностен министър председател Горица Грънчарова- Кожарева за състава на служебното държавно управление.
" Имаме един подправен президент, който сега се пробва противоконституционно, да излъчи държавно управление ", сподели Пеевски, който в последно време още веднъж стартира да нападна Радев и да го назовава Мистър Кеш.
В петък пред публицисти той още веднъж размаха лист. Този път не беше лист с имена, а  снимка на някогашния зам.-кмет на Неделино Александър Нейчев и го упрекна, че всеки ден е в Народното събрание и от името на президента оказва напън върху претендента за министър председател при съставянето на служебното държавно управление. " Това лице – Александър Нейчев, това е индивидът, който всеки ден е в Народното събрание от името на Мистър Кеш – Радев, с директен телефон оказва напън, съм уверен, върху кандидат-премиера ", сподели Пеевски.
Пред " 24 часа " Нейчев отхвърли да е оказвал напън върху Кожарева.
Преди това Пеевски го назова " тайният касиер, с изключение на Копринков, който събира рушветите и изнудва ", само че не даде доказателства за изказванията си.
" Проруските проксита, които ме нападат, свършиха. Няма Москва да командва България ", сподели още той.  
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР