Санкциите от САЩ са политически намек, че корупцията у нас

...
Санкциите от САЩ са политически намек, че корупцията у нас
Коментари Харесай

Санкциите по закона "Магнитски" са, защото у нас корупцията излиза изцяло от контрол

Санкциите от Съединени американски щати са политически намек, че корупцията у нас излиза от надзор, смята  Милен Керемедчиев, някогашен зам.-министър на външните работи.

„ Много е значимо да се означи, че законът „ Магнитски ”и неговата приложимост в правния свят не е правосъден акт. Това е решение, което се подписва персонално от американския президент, въз основа на предложение, което се прави от американски конгресмени. По закона „ Магнитски ”има доста сериозен отзив по целия свят. Канада и Англия също одобриха сходен закон ”, изясни Керемедчиев пред Нова телевизия.

Той добави, че банките в Съединени американски щати кореспондират с съвсем всички банки в света.

Според него дипломат Херо Мустафа е най-активният американски дипломат за последното десетилетие в България.

„ Още при стъпването й в служба тя даде изявление, в което сподели, че битката с корупцията ще бъде неин приоритет ”, разяснява някогашният зам.-министър на външните работи.

По думите му да се направи толкоз обширно следствие на толкоз доста компании не е лесна задача. Според  Керемедчиев Съединени американски щати внезапно влизат в политиката на България. „ Както виждаме политическият живот у нас ври и кипи. Предстоят съществени промени ”, счита той.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР