Санкциите няма да спрат реалните военни действия, но те ще

...
Санкциите няма да спрат реалните военни действия, но те ще
Коментари Харесай

Милен Керемедчиев: Санкциите няма да доведат до свалянето на Путин

Санкциите няма да спрат действителните военни дейности, само че те ще имат доста нечовечен резултат, съобщи пред Българска национална телевизия Милен Керемедчиев, някогашен заместник-министър на външните работи. Световната стопанска система ще забуксува и то съществено, тъй като Европа е един от икономическите колоси. Санкциите няма да доведат до свалянето на Путин, разясни той.

Целият свят заплаща за упоритостите на Русия и Путин. Санкциите имат отблъскващ резултат върху съветската стопанска система, само че имат и доста тежък резултат върху европейската, посочи Керемедчиев.

По думите му Европа е доста обвързвана с Русия от позиция на енергийните доставки. Ефектът на бумеранга върху Европа се усеща. Но Русия доста тежко претърпява тези седмици, най-много елементарните руснаци.

Керемедчиев означи, че за 8 години Европа е станала доста по-зависима от енергоизточниците.

През 2010 година 24% от газта, използвана от европейските страни, е идвала от Русия. След 12 години тя се подвига на 42%.

Украйна беше изоставена още преди 8 години, тъй като още тогава повдигнаха въпроса за участието в НАТО и Европейския съюз. В момента Украйна се трансформира освен в бойна сцена, само че и в образец по какъв начин още една страна ще бъде разпокъсана и ще стане протекторат на другите сили, сподели още Керемедчиев.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР