Санкциите на Запада срещу Русия са цената, която Москва трябва

...
Санкциите на Запада срещу Русия са цената, която Москва трябва
Коментари Харесай

Песков: Санкциите не убиват Русия, а я правят по-силна

Санкциите на Запада против Русия са цената, която Москва би трябвало да заплати за своята самостоятелност и суверенитет, и тяхното влияние единствено ще способства за по-нататъшното подсилване на страната. Това съобщи представителят на Кремъл Дмитрий Песков в изявление за иранската държавна телевизия, представен от телевизионния канал " Россия-24 ".

" Това е цената, която и нашата страна, и Иран заплащат за своята самостоятелност и за своя суверенитет. Имаме една сентенция в Русия: споделят, че всичко, което не ни убива, единствено ни прави по-силни ", акцентира той.

Песков повтори изказванията на съветския президент Владимир Путин, че съветската войска употребява " високоточни оръжия " в интервенцията си в Украйна и деликатно заобикаля удари по каквато и да е гражданска инфраструктура.

Това, за жалост, не може да се каже за украинската страна, изключително за националистическите батальони, които са способни на всичко, посочи представителят на Кремъл.

Той посочи, че няма ясна времева рамка за " специфичната интервенция " на Русия в Украйна и тя ще завърши, когато всичките й цели бъдат реализирани, оповестява ТАСС.

Преди това немският канцлер Олаф Шолц съобщи, че Европейският съюз няма да анулира глобите, наложени на Русия поради обстановката в Украйна, в случай че Москва и Киев подпишат кротичък контракт при изискванията на Русия.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР