Санкциите на САЩ срещу влиятелни хора в България трябва да

...
Санкциите на САЩ срещу влиятелни хора в България трябва да
Коментари Харесай

Вучич може да последва съдбата на Бойко Борисов

 Санкциите на Съединени американски щати против авторитетни хора в България би трябвало да бъдат алена лампичка за сръбския президент Александър Вучич, който може да последва ориста на. Това съобщи немският анализатор и ценител на процесите на Балканите Йохана Даймел.

Според мен сръбският вътрешен министър Небойша Стефанович няма нужния престиж и мощ, с цел да смени сполучливо Александър Вучич. Но в сръбската Прогресивна партия има безпокойствие и съгласно мен звездата на Вучич стартира да залязва.

Това съобщи един от водещите немски анализатори Йохана Даймел за протичащото се в Сърбия и нейните връзки със западните страни.

Експертът счита, че подаденият сигнал от Вучич против самия него в Прокуратурата е " много притеснителен факт “.

" Каква драматургия. Преди всичко считам, че това е явен сигнал за неговото надълбоко пренебрежение на самостоятелното правораздаване. От една страна той е нахален, а от друга желае да се покаже угрижен за справедливостта. Човек остава с усещането, че Вучич се усеща недостижим и насочва предизвикателство към по този начин наречените му неприятели от проведената престъпност обществено да вземат отношение. В същото време би трябвало да бъдем доста деликатни, тъй като това, което разкриват за Вучич проверяващите портали, като " КРИК “ и " Бирн “, той употребява за своите мръсни игри. Това е моето усещане като непряк наблюдаващ “, сподели Даймел в изявление за " Данас “, представени от БГНЕС.

Тя акцентира: " Само погледнете какво се случва в прилежаща България, където бяха разкрити кавги с нелегално подслушване, корупция и непотизъм през последните седмици, с които се свързва някогашният министър председател. Служебното държавно управление там всеки ден прави разкрития за тези кавги, което значи, че отслабва толерантността и поддръжката за сходни политици в района “.

" Съединени американски щати вкараха наказания против доста авторитетни хора в България. Това би трябвало да бъде алена лампичка за Вучич, като се има поради, че от края на септември Ангела Меркел към този момент няма да бъде на власт, а тя беше една от привърженичките на неговата реалполитика. Ако съдим по последните проучвания на публичното мнение, в Германия ще бъде образувано съдружно държавно управление, в което " Зелените “ ще играят доста значима роля “, сподели Даймел.

Тя напомни, че в предизборната си стратегия " Зелените “ са подчертали, че " ще поддържат наказания, според Механизма за правовия ред. За тях човешките права са фундаментални, в това число възбраната на камерите за видеонаблюдение, които разпознават лицата на хората, както към този момент тези, които Вучич закупи от Китай и всеобщо употребява “.

" С една дума има смяна на посоката напразно за Вучич и е допустимо в действителност напълно скоро да бъде отвян “, заключи Йохана Даймел.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР