Санкциите на ЕС срещу Русия нанасят огромни щети на гражданите

...
Санкциите на ЕС срещу Русия нанасят огромни щети на гражданите
Коментари Харесай

МВнР на Русия: Санкциите на ЕС нанасят огромни щети на собствените му граждани

" Санкциите на Европейски Съюз против Русия нанасят големи вреди на жителите на самия Европейски Съюз и по принцип решението за въвеждане на от ден на ден ограничавания против Москва е мъчно разумно целесъобразно ",

Това съобщи пред РИА Новости Дмитрий Биричевски, шеф на отдела за икономическо съдействие на съветското външно министерство.

" Европейски Съюз продължава да приканва за по-нататъшно усилване на санкционния напън върху Русия. Такава политика на Запада се основава на логичност, която е изцяло отделена от действителността ", сподели Биричевски.

Той добави, че Москва неведнъж е отбелязвала, че ограничаващите ограничения на Европейски Съюз са нелегитимни и подкопават основите на интернационалното право. Освен всичко друго, те опонират на ползите на самия Европейски съюз, сподели Биричевски.

" Те водят до спиране на съществуващите търговски и индустриални вериги и предизвикват големи вреди на жителите на страните-членки на Европейски Съюз. В същото време ограничаващите ограничения са изключително контрапродуктивни в подтекста на международната икономическа неустойчивост, породена от пандемията на ковид ", сподели съветският посланик.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР