Санктпетербургското издание Фонтанка публикува фотографии от жилището на Пригожин, от

...
Санктпетербургското издание Фонтанка публикува фотографии от жилището на Пригожин, от
Коментари Харесай

Снимки с отрязани глави, чук, наркотици, злато и перуки "красят" жилището на Пригожин

Санктпетербургското издание " Фонтанка " разгласява фотографии от жилището на Пригожин, от които се вижда перверзността на военнопрестъпника и началник на терористичната формация " Вагнер ".
 
В извънградското жилище на Пригожин, което се намира във вилното населено място " Северен Версай " край Санкт Петербург, покрай езерото Лахтински Разлив, е открита специфична стая, оборудвана с всички нужни за незабавна реанимация медицински принадлежности и уреди. 
 
 Стаята за реанимация Стаята за реанимация Източник: Фонтанка
В същата стая е открит и голям чук с надпис " Да се употребява при потребност по време на изключително значими договаряния ", което наподобява е отпратка към бруталното ликвидиране с ковашки чук на човек, който " Вагнер " упреква в изменничество през ноември 2022 г. 
 
 Чукът в жилщето на Пригожин Чукът в жилщето на Пригожин Източник: Фонтанка
В жилището на Пригожин са открити и фотографии с отрязани човешки глави. Не е ясно по кое време са правени тези фотоси, само че обстоятелства за това, че терористите на Пригожин от ЧВК " Вагнер " са измъчвали хора в Африка и са записвали видеа с разчленяване на жертвите, бяха изнесени от самостоятелни публицисти още преди няколко години.
 
 Снимка с отразяни човешки глави в жилището на Пригожин Снимка с отразяни човешки глави в жилището на Пригожин Източник: Фонтанка
Кадрите демонстрират купчини пари, разнообразни оръжия, обилния интериор на къщата и обширните градини - дружно с хеликоптер, набор от перуки и явно подправени паспорти с разнообразни имена, под които се е подвизавал Пригожин. Както и неговият тържествен кител. 
 
 Парадният кител на военнпрестъпника Пригожин Парадният кител на военнпрестъпника Пригожин Източник: Фонтанка
По-късно сходни фрагменти бяха показани във вечерната емисия вести на канала, една от най-популярните в Русия. На фрагментите се виждаха и слитъци злато и " подозрителни пакети с бял прахуляк ", за които " Россия 1 " допусна, че може да са опиат.
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР