Санитар в болница изн*силва и се гаври с безпомощни пациенти

...
Санитар в болница изн*силва и се гаври с безпомощни пациенти
Коментари Харесай

Умряхме! Санитар В Централна Болница Изн*силва С Години Жени И Мъже В Кома! Пациентка Е Забременяла!

Санитар в болница изн*силва и се гаври с безпомощни пациенти в кома в известна болница!

Шокиращата преживелица е от година Албакърки, Ню Мексико, където 38-годишният Хуан Лопез, който работи като санитар в централна болница в града е задържан по съмнение за голям брой с*ксуални закононарушения против безпомощни мъже и дами в положение на кома.

Гаврите са продължавали с години. Санитарят, който е трябвало да се грижи за хигиеничните потребности на безпомощните пациенти в изолираното крило на болничното заведение е правил блудствени дейности с тях, предава WNDR.



Разкрила го е приятелката му. Според информация от полицията двамата са се скарали, и в яростта си Хуан е признал за грозното си закононарушение.

Ужасената жена мигновено е уведомила управляващите, последвало е мигновено следствие с бързи и умопомрачителни резултати. По телата на 17 дами и 13 мъже са открити пресни белези от с*ксуално принуждение. За смут на проверяващите, млада жена, която била в кома от близо 2 години била бременна във втория месец, най-вероятно от насилника.

От управата на болничното заведение показаха своето отвращение от действията на своя чиновник, само че извиненията им не бяха признати от погнусените близки на потърпевшите, които ще заведат серия от правосъдни каузи против лечебното заведение.

Насилникът ще бъде съден по бърза процедура. Защитата му ще пледира безотговорност, само че съгласно специалисти го грози пожизнен затвор./BRADVA.BG
Tags: ОЩЕ СКАНДАЛИИНТРИГИЛЮТИ ЧУШКИАФЕРИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР