Сънищата в 9 лунен денНа този ден сънищата могат да

...
Сънищата в 9 лунен денНа този ден сънищата могат да
Коментари Харесай

Сънищата и луната – събота – 6 август 2022

Сънищата в 9 лунен ден

На този ден сънищата могат да бъдат доста страшни или неприятни, да ви причинят болежка. Възможно е през цялата нощ да страдате от кошмари и когато се разсъните да се чувствате извънредно. Може да почувствате цялостно безсилие и уязвимост, даже лека меланхолия. Но хубавото е, че не са оракулски и не се сбъдват.

Подсъзнанието посредством съня ни насочва към тези места в тялото и живота, където има проблеми и би трябвало да се вземат решение. Образите, които виждате в сънищата през този интервал, по-скоро демонстрират вашия вътрешен свят и отразяват персоналните спорове, надълбоко скрити на подсъзнателно равнище – нерешени проблеми от прочувствен темперамент. Затова като се разсъните от неприятния сън, не се опасявайте. Просто се опитвайте деликатно да анализирате всичко, което виждате и да разберете по какъв начин е обвързвано с вашето прочувствено положение.

Ако съумеете да интерпретирате вярно облиците, които виждате, можете ясно да видите какви кармични проблеми и „ възли “ имате и ви закотвят. Всичко, което ви се появява насъ
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР