Сънищата в 9 лунен денНа този ден сънищата могат да

...
Сънищата в 9 лунен денНа този ден сънищата могат да
Коментари Харесай

Сънищата и луната – понеделник – 13.12.2021

Сънищата в 9 лунен ден

На този ден сънищата могат да бъдат доста страшни или неприятни, да ви причинят болежка. Възможно е през цялата нощ да страдате от кошмари и когато се разсъните да се чувствате извънредно. Може да почувствате цялостно безсилие и уязвимост, даже лека меланхолия. Но хубавото е, че не са оракулски и не се сбъдват.

Подсъзнанието посредством съня ни насочва към тези места в тялото и живота, където има проблеми и би трябвало да се вземат решение. Образите, които виждате в сънищата през този интервал, по-скоро демонстрират вашия вътрешен свят и отразяват персоналните спорове, надълбоко скрити на подсъзнателно равнище – нерешени проблеми от прочувствен темперамент. Затова като се разсъните от неприятния сън, не се опасявайте. Просто се опитвайте деликатно да анализирате всичко, което виждате и да разберете по какъв начин е обвързвано с вашето прочувствено положение.

Ако съумеете да интерпретирате вярно облиците, които виждате, можете ясно да видите какви кармични проблеми и „ възли “ имате и ви закотвят. Всичко, което ви се появява насън тази нощ е обвързвано с вашата карма и всичко това изисква неотложно решение.

Сънища при Луна в Овен

Темите на сънищата в дните на Овен са неразривно свързани със личното ни „ аз “, нашите проекти за бъдещето и стремежите ни към поставената цел и желанието ни за самореализация, да намерим лична ниша, да изградим любовта си.

Сънищата за самореализация съвсем несъмнено ще демонстрират положението на настоящите ви работи и могат да служат като ориентир за тези, които преодоляват сложен житейски път към съответна цел.

Често сънищата са извънредно сложни за пояснение заради тяхната емоционалност. В такива сънища постоянно няма справедливи материални фактори, на които можете да се опрете (например цвят, вода, болежка, съответни хора, животни, други неща и т.н.).

Ако обаче под Луната в Овен сте имали сън, в който изпитвате надълбоко възприятие на изтощение, отчаяние и меланхолия, това съвсем несъмнено отразява неспособност за осъществяване в действителния живот.

Сънищата в понеделник

Понеделник е обвързван с капризната Луната и нейната сила може да извади прочувствени и психически проблеми от дълбините на подсъзнанието. Ето за какво, в случай че насън сте плакали, викали или изпитвали други мощни страсти, не бързайте да ги интерпретирате безусловно. Най-вероятно това значи единствено, че сте ги натрупали от дълго време в себе си и в този момент целият негатив просто излиза. Радвайте се, че това не се случва в реалност.
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР