Сънищата в 9 лунен ден На този ден сънищата могат

...
Сънищата в 9 лунен ден На този ден сънищата могат
Коментари Харесай

Сънищата и луната – събота – 13.11.2021

Сънищата в 9 лунен ден

На този ден сънищата могат да бъдат доста страшни или неприятни, да ви причинят болежка. Възможно е през цялата нощ да страдате от кошмари и когато се разсъните да се чувствате извънредно. Може да почувствате цялостно безсилие и уязвимост, даже лека меланхолия. Но хубавото е, че не са оракулски и не се сбъдват.

Подсъзнанието посредством съня ни насочва към тези места в тялото и живота, където има проблеми и би трябвало да се вземат решение. Образите, които виждате в сънищата през този интервал, по-скоро демонстрират вашия вътрешен свят и отразяват персоналните спорове, надълбоко скрити на подсъзнателно равнище – нерешени проблеми от прочувствен темперамент. Затова като се разсъните от неприятния сън, не се опасявайте. Просто се опитвайте деликатно да анализирате всичко, което виждате и да разберете по какъв начин е обвързвано с вашето прочувствено положение.

Ако съумеете да интерпретирате вярно облиците, които виждате, можете ясно да видите какви кармични проблеми и „ възли “ имате и ви закотвят. Всичко, което ви се появява насън тази нощ е обвързвано с вашата карма и всичко това изисква неотложно решение.

Сънища при Луна в символ Риби

Дълбочините на нашата душeвност се управляват от знака Риби и когато Луната е тук, всеки от нас вижда насън своята душа.

Ако сте имали спокоен, хубав сън, това значи, че душата ви е спокойна и в положение на естетика. Но е мъчно да се срещне човек с стоманени нерви, с доста упорита душeвност, затова, като предписание, сънищата в Риби не са доста спокойни. Но без значение какво сънувате, сънят отразява вашето вътрешно положение, всичко, което смущава душата ви или я радва, приземява или въодушевява.

Сънищата под Риби имат бездънен смисъл. Най-вероятно те ще бъдат ярки, фантастични, цялостни с секрети и мистерии, които ще желаете да разгадаете. Ще ви покажат дали сте избрали верния път.

Например, по-леките и щастливи сънища ще покажат, че се движите в вярната посока, а сложните и потискащи сънища ще покажат, че нещо би трябвало да се промени. Много е евентуално да сънувате приказни герои и обстановки, които не съществуват в действителността.
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР