Сънищата в 27 лунен ден (до 06:32ч)Някои школи вярват, че

...
Сънищата в 27 лунен ден (до 06:32ч)Някои школи вярват, че
Коментари Харесай

Сънищата и луната – неделя – 30.01.2022

Сънищата в 27 лунен ден (до 06:32ч)

Някои школи имат вяра, че в този лунен ден човек получава откровения в съня си.

След като се разсъните е допустимо да почувствате неприятно възприятие и вътрешен дискомфорт. Трябва да се опитате да разберете същинските аргументи. Символиката на сънищата на този ден е доста сложна.

Сънищата в 27 лунен ден рядко са оракулски. Като предписание това, което виждате в съня си в този лунен ден, отразява вашия вътрешен свят повече и демонстрира до какъв брой сте в естетика с външния свят.

Можете също по този начин да възприемате тези сънища като знак за това, до какъв брой сте се отклонили от духовното към материалното и назад. Ако вашите полезности не са уравновесени, в случай че изпадате в крайности и не сте в естетика със света, тогава ще изпитате явен енергиен дисбаланс.

Сънища при Луната в символ Козирог

Това усилва опцията да сънувате родственици, родители, даже да са умряли.

Козирогът покровителства работата и кариерата. Ето за какво, в случай че се притеснявате за тях, би трябвало да обърнете внимание на днешните сънища.

Най-значими се явяват сънищата, свързани с нанагорнище на високо. Можете да се изкачвате на планина, да се возите на асансьор или да преодолявате някакво физическо затруднение. Трябва да запомните, че всичко това е обвързвано с вашите обществени достижения.

Да сънувате, че се качвате с асансьора нагоре е предсказване за бърз прогрес към благосъстояние и слава; в случай че слизате надолу, не е добре - може да ви чакат неприятности.

Козирогът също е обвързван с разнообразни типове ограничавания. Сънищата могат да ви кажат какво не ви доближава и да ви подскажат по какъв начин да го получите.

Сънищата в неделя

Неделя е под ръководството на Слънцето, обвързвано с пориви на ентусиазъм, обич и творчество. Сънищата в същото време демонстрират какво може да ни направи щастливи и да донесе позитивни страсти в живота ни.

В ранните часове на неделния ден можете да сънувате обстановки или хора, които изпълват живота ви със светлина, насищайки го с забавни неща или противоположното - помрачавайки насладата ви.

Хубавият сън подсказва, че скоро ще имате нови хрумвания, нещо положително ще влезе в живота ви.
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР