Сънищата в 24 лунен денНа този ден сънищата рядко са

...
Сънищата в 24 лунен денНа този ден сънищата рядко са
Коментари Харесай

Сънищата и луната – събота – 23 юли 2022

Сънищата в 24 лунен ден

На този ден сънищата рядко са оракулски. По предписание те ни разкриват скритите аспекти на нашия полов живот.

Ако са били приятни, значи всичко е в ред със половата ви сила, само че в случай че сте сънували нещо извънредно, тогава има смисъл да помислите: най-вероятно сте в депресивно положение и сексуалността ви не се разкрива изцяло. Тогава потърсете пробойните. Това значи, че или не сте открили положителни взаимоотношения с противоположния пол, или не сте задоволително изобретателни във взаимоотношенията и живота, или вашите вътрешни сили са потиснати и би трябвало да се възстановят.

Тези сънища постоянно ни насочват към неосъществените ни креативен сили, демонстрират мощните и слабите ни страни. Ако вярно интерпретирате видяното от насън, елементарно можете да определите по кой път би трябвало да продължите, по какъв начин да развиете своя креативен капацитет, с цел да намерите същинска естетика и благополучие в живота.

Сънищата на този лунен ден могат да ни покажат фрагменти от предишния ни живот. Но във всеки случай, бъдете деликатни към знаците и изображенията, с тяхна помощ можете да извършите значими заключения за себе си.

Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР