Сънищата са необятни и често ни изненадват със странните ситуации,

...
Сънищата са необятни и често ни изненадват със странните ситуации,
Коментари Харесай

Какво означава, ако сънуваме любими починали хора… Психолози разгадаха мистерията

Сънищата са необятни и постоянно ни изненадват със странните обстановки, в които попадаме в тях. Едни от най-вълнуващите сънища са тези, в които се срещаме с наши обичани хора, които, за жалост, към този момент не са сред живите. Френски психолози разнищиха въпроса какво тъкмо значи фактът, че на сън при нас идват обичани умряли хора.

Учените са на мнение, че това издава две значими неща – сънуващият изпитва някакво възприятие на виновност за кончината на покойника, а също по този начин изпитва към него голяма обич. Като цяло сънуването на умрели хора издава положение на неустойчивост на нервната система.

Обратно – колкото по-рядко ни се присънва даден човек, който сме изгубили, толкоз по-чиста е съвестта ни във връзка с него. Ако сънят се трансформира в призрачен сън, в който умрелият преследва непрестанно сънуващия, това е сигурен знак за изпитване на тежка виновност за загубата на покойника.

Най-поразителни са тези сънища с умряли близки, в които те оповестяват някаква съответна информация. После си даваме сметка, че няма от кое място другаде да сме я научили, с изключение на при въображаемата среща по време на сън. Това кара хората все по-убедено да считат, че отвъдният свят съществува и е обитаем с душите на умрелите.

Източник: skafeto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР