Сънищата под влияние на 2 лунен ден (до 09:42ч)В този

...
Сънищата под влияние на 2 лунен ден (до 09:42ч)В този
Коментари Харесай

Сънищата и луната – вторник – 4.1.2022

Сънищата под въздействие на 2 лунен ден (до 09:42ч)

В този ден можете да сте сънували неприятни сънища, даже да сте имали кошмари. Не се плашете. Опитайте се да видите рационалното зад цялата тази измислица и да разберете какво желае да ви каже вашето подсъзнание с всички тези облици.

Можете да прочетете някъде, че сънищата на втория лунен ден не са оракулски и няма смисъл в тях. Но това надалеч не е по този начин. На този ден всички сънища са подбудени от нашата вътрешен глас и подсъзнанието. И в случай че съумеете да видите същинския смисъл зад този баснословен екран на нереални картини, ще разберете доста неща за себе си и може би даже да предскажете бъдещето си.

Ако в живота ви в този момент е интервал на комплицираност, не знаете къде да отидете и какво да вършиме, тогава бъдете изключително деликатни към тези облици, които през днешния ден ще видите насън. При вярно пояснение те ще могат да ви подскажат верните дейности.

Например, в случай че сте сънували кон, кола или друго транспортно средство, би трябвало да помислите за избора на своя житейски път. Правилните хора ли са към вас, вървите ли по своя път или просто безогледно следвате някого.

Сънища при Луна във Водолей

Водолей е знак на новаторството, нововъведенията и изобретенията – сънищата в него може да демонстрират картини от бъдещето. В тях може да откриете ново, автентично решение на своя проблем. Сънищата на този знак съдържат информация за огромната пристрастеност на човек, за желанията му или за приятелите.

Сънищата може да са новаторски, да се появят нови хрумвания, да се намерят нови решения на актуалните проблеми. Може да сънувате, че създавате или откривате нещо, споделяте или предавате познания.

Сънищата във вторник са ръководени от Марс. Те отразяват нашите персонални стремежи и желания. Могат да съдържат облици за кавги и битки за превъзходство.

Ако сънят ви е бил спокоен, това значи, че сте насочили силата си в избрана посока, елементарно и бързо можете да се справите с компликациите, зараждащи по пътя към триумфа.

Ако сте имали противен, тежък и тъмен сън, може би това е знак и предизвестие за идни неприятности и спорове.

Ако в съня си виждате остри предмети, това приказва за вашата подготвеност към дейни дейности. Яркият сън значи, че в този момент сте изпълнени с витална мощ.
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР