Сънищата ни представляват единствения момент, в който можем да правим

...
Сънищата ни представляват единствения момент, в който можем да правим
Коментари Харесай

Ако сънувате тези неща, сте от рядък вид хора

Сънищата ни съставляват единствения миг, в който можем да вършим неща, които другояче не са вероятни в действителния живот. Да, не ги вършим в действителност, само че от време на време сънят ни може да бъде толкоз натоварен и явен, че всичко се случва като че ли нескрито. 

Колкото и да са изследвани сънищата, към момента не разбираме изцяло задачата им. Дали тези лишени от логичност сюжети, които се разиграват в съзнанието ни, до момента в който спим, имат някаква практична функционалност или са свързване с една друга, неразбираема за нас действителност?

Мозъкът ни умее да основава красиви, вълнуващи, от време на време странни и даже ужасяващи картини в различни светове. Поради някаква причина обаче, някои елементарни предмети и дейности наподобява в никакъв случай или напълно рядко се появяват в сънищата ни , до момента в който други нетипични дейности като хвърчене със слонове, борби с извънземни или каране на мотоциклети в космоса може да са част от естествения репертоар на сънищата ни. 

Това за какво не можем да забележим или създадем някои неща в сънищата си, на които сме изцяло способни в будния си живот, има някои непредвидени пояснения. А в случай че сте уверени, че ви се е случвало да сънувате някое от тези неща, то вие може да се смятате за същинска необичайност - част сте от един доста дребен % хора.
 Нещата, които не можем да сънуваме  Нещата, които не можем да сънуваме  Нещата, които не можем да сънуваме  Нещата, които не можем да сънуваме
 
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР