Сънищата на 8 лунен денВ древните книги се споменава, че

...
Сънищата на 8 лунен денВ древните книги се споменава, че
Коментари Харесай

Сънищата и Луната – понеделник – 2 март 2020 година

Сънищата на 8 лунен ден
В античните книги се загатва, че през този интервал пред нас се отваря завесата на подсъзнателното и ние можем внезапно да разберем какви нерешени проблеми имаме, кои „ котви ” от предишното ни задържат в сегашното и не ни разрешават да вървим напред. Ако можете да се справите с това, решавате остарели проблеми, ще разплетете всички тези възли и животът ви ще стане доста по-лесен.

Сънищата на 8 лунен ден постоянно демонстрират същинската цел на индивида, към какво се стреми, какво би трябвало да направи. Възможно е даже да разберете по-добре себе си.

Също по този начин постоянно в сънищата си можете да откриете явен намек за всички благоприятни условия, които сте изгубили и които не сте употребявали в предишното.

На този ден е значимо след пробуждане да си спомните какви са чувствата, които сте имали в съня си. Ако сте почувствали независимост и лекост, тогава сте на прав път. Ако след пробуждане имате възприятие на тежест, вдървеност, чувствате се депресирани, значи си заслужава да се замислите: явно има потребност от огромни промени в живота ви.

Сънищата при Луна в Близнаци

Обикновено са свързани с приятелите ви, с хората, с които желаете да поддържате връзка. Много е евентуално да сънувате някой добър другар, човек, с който просто се чувствате комфортно и прелестно.

Сънищата през този интервал могат да покажат по какъв начин обкръжението ви се отнася към вас в действителността, отношението на хората към личността ви.

Кошмар или просто противен сън може да значи, че сте показали неуместно и незадълбочено отношение към хора, събития, информация, знаци. Възможно е да сте посочили неуважение към нечия работа, нечии старания или хабите силата си напразно. /tribune.bg/
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР