Сънищата на 8 лунен ден В древните книги се споменава,

...
Сънищата на 8 лунен ден В древните книги се споменава,
Коментари Харесай

Сънищата и луната – петък – 5 август 2022


Сънищата на 8 лунен ден

В античните книги се загатва, че през този интервал пред нас се отваря завесата на подсъзнателното и ние можем внезапно да разберем какви нерешени проблеми имаме, кои „ котви “ от предишното ни задържат в сегашното и не ни разрешават да вървим напред. Ако можете да се справите с това, решавате остарели проблеми, ще разплетете всички тези възли и животът ви ще стане доста по-лесен.

Сънищата на 8 лунен ден постоянно демонстрират същинската цел на индивида, към какво се стреми, какво би трябвало да направи. Възможно е даже да разберете по-добре себе си. Също по този начин постоянно в сънищата си можете да откриете явен намек за всички благоприятни условия, които сте изгубили и които не сте употребявали в предишното. Бъдете деликатни, обмислете тези признаци и може да съумеете да избегнете сходни неточности още веднъж в бъдеще.

На този ден е значимо след пробуждане да си спомните какви са чувствата, които сте имали в съня си. Ако сте почувствали независимост и лекост, тогава сте на прав път. Ако след пробуждане имате възприятие на тежест, вдървеност, чувствате се депресирани, значи си заслужава да се замислите: явно има потребност от огромни промени в живота ви.

Луната е в символ Скорпион

Сънищата могат да бъдат изпълнени с мистичност. Проявява се нашата интимната страна - комплекси, секрети интимни фантазии, стремежи, прочувственото ни задължение. Информацията, която ви идва, може да бъде сложна за анализиране.

По това време може да сънувате умряли хора, заравяне или нещо доста неприятно, нещо, което не бихте желали след това да си спомняте или просто бихте желали бързо да забравите. Сложната и ненапълно илюзорна същина на сънищата се дължи в известна степен на въздействието на главните „ виновници “ - планетите Плутон и Марс. Преобладават мрачни тонове, което е в сходство с духа на Скорпиона.

Да се видите голи насън в дните на Скорпион надалеч не е необичайност. Има доста тълкувания на такива сънища и в по-голямата си част те дават обещание не най-хубавите събития в действителността. Може да е знак, че отчаяние и крах ви чакат в живота. Още по-лошото е, в случай че в това време се смущавате от голотата си и се пробвате да се скриете – значи, че в действителния живот с изключение на тъга, ви чака и оскърбление.

Сънищата в петък

Покровителката
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР