Сънищата на 6 лунен денШестият лунен ден е свързан както

...
Сънищата на 6 лунен денШестият лунен ден е свързан както
Коментари Харесай

Сънищата и луната – сряда – 3 август 2022


Сънищата на 6 лунен ден

Шестият лунен ден е обвързван както със стихията на водата, по този начин и със стихията на въздуха. Събитията от този интервал са спокойни, като плавното течение на водата и леки като въздуха.

През този интервал се отваря канал за директна връзка с Висшите сили на Космоса. Човек получава опцията да възприема тънките потоци от галактическата сила, информация от други измерения. Всички предсказания през този интервал, даже видимо най-абстрактни или безсмислени, би трябвало да се преглеждат като признание, изпратено свише. Поради тази причина се счита, че шестият лунен ден е време за приемане на откровения, предсказания и директиви от духовни водачи от други нива на битието.

Много е значимо да се изтълкуват вярно. Не се опитвайте да тълкувате знаците на вашите сънища съгласно какво ви споделя мозъка, а е значимо възприятието, което ви е останало след съня. След пробуждане, не забравяйте да запишете съня си, тъй като пророческите сънища доста бързо се не помнят и забравеното човек подсъзнателно замества с нещо измислено или мечтано.

Сънищата в 6 лунен ден могат да бъдат изцяло безсмислени и празни или оракулски, които би трябвало да се преглеждат като точна прогноза. И единствено вие сами ще можете да определите какъв сън сте имали. По това време сънищата могат да ви алармират за незавършени каузи, енергийни връзки с предишното, от които би трябвало да се отървете. Не се опитвайте да разберете всичко рационално или да намерите отговора в книгите за сънища. Напълно разчитайте на интуицията си и следвайте чувствата, които остават след съня. Те могат да ви дадат повече информация от всеки външен източник.

Сънищата при Луна във Везни

Сънищата при Луна във Везни са под въздействие на Венера и може да са свързани с партньорските връзки, както персонални, по този начин и настоятелен. Те дават късмет да се усетят тези моменти, които пречат да намерим общ език с други
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР