Сънищата на 6 лунен денШестият лунен ден е свързан както

...
Сънищата на 6 лунен денШестият лунен ден е свързан както
Коментари Харесай

Сънищата и луната – неделя – 5 юни 2022

Сънищата на 6 лунен ден

Шестият лунен ден е обвързван както със стихията на водата, по този начин и със стихията на въздуха. Събитията от този интервал са спокойни, като плавното течение на водата и леки като въздуха.

През този интервал се отваря канал за директна връзка с Висшите сили на Космоса. Човек получава опцията да възприема тънките потоци от галактическата сила, информация от други измерения. Всички предсказания през този интервал, даже видимо най-абстрактни или безсмислени, би трябвало да се преглеждат като признание, изпратено свише. Поради тази причина се счита, че шестият лунен ден е време за приемане на откровения, предсказания и директиви от духовни водачи от други нива на битието.

Много е значимо да се изтълкуват вярно. Не се опитвайте да тълкувате знаците на вашите сънища съгласно какво ви споделя мозъка, а е значимо възприятието, което ви е останало след съня. След пробуждане, не забравяйте да запишете съня си, тъй като пророческите сънища доста бързо се не помнят и забравеното човек подсъзнателно замества с нещо измислено или мечтано.

Сънищата в 6 лунен ден могат да бъдат изцяло безсмислени и празни или оракулски, които би трябвало да се преглеждат като точна прогноза. И единствено вие ще можете да определите какъв сън сте имали. По това време сънищата могат да ви алармират за незавършени каузи, енергийни връзки с предишното, от които би трябвало да се отървете. Не се опитвайте да разберете всичко рационално или да намерите отговора в книгите за сънища. Напълно разчитайте на интуицията си и следвайте чувствата, които остават след съня. Те могат да ви дадат повече информация от всеки външен източник.

Сънища при Луна в Лъв

Каквото и да сънувате, тези сънища могат да са свързани с обичания човек или креативните ви занимания, тъй като Лъв е знак за творчеството и любовта. В тях можете да видите по какъв начин ще се развият връзките ви с някой, който обичате, вероятни промени в любовта, идни креативен триумфи или разочарования. Хората, които са отдадени на креативна специалност, могат да видят своите професионални достижения и неточности.

Тъй като Лъв се ръководи от Слънцето, сънищата демонстрират връзката ви с Бога (вярващите постоянно могат да сънуват, че се намират в църквата, кръщене, църковна работа или другарство с църковни служители).

Сънищата в неделя

Неделя е под ръководството на Слънцето, обвързвано с пориви на ентусиазъм, обич и творчество. Сънищата в същото време демонстрират какво може да ни направи щастливи и да донесе позитивни страсти в живота ни.

В първите часове на неделния ден можете да сънувате обстановки или хора, които изпълват живота ви със светлина, насищайки го с забавни неща или противоположното - помрачавайки насладата ви. Хубавият сън подсказва, че скоро ще имате нови хрумвания, нещо положително ще влезе в живота ви.
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР