Сънищата на 5 лунен ден (до 08:58ч)Ако се събудите с

...
Сънищата на 5 лунен ден (до 08:58ч)Ако се събудите с
Коментари Харесай

Сънищата и луната – четвъртк – 5 май 2022

Сънищата на 5 лунен ден (до 08:58ч)

Ако се разсъните с тежко възприятие, това е сигурен знак, че е време да измененията нещо в живота си. Ако сте плакали на сън, може да се пояснява като добър знак. Това е индикация, че тялото ви се очиства, изпълва се с нови позитивни сили и ще ви донесе лекост.

Неприятните сънища съдържат информация, че не всичко е хармонично и уравновесено в живота и ориста ви. Има ясна причина за прояви на разсипничество, лековерие, яд. Ако сте сънували противен сън – може би би трябвало да се погрижите за здравето си.

Тълкуването на такива сънища би трябвало да се прави изключително деликатно, тъй като те отразяват вътрешния свят и положението на индивида. Дешифрирането на знаци и асоциации дава опция да се осмисли посоката на живота: дали сте избрали пътя на духовното рационализиране и развиване или се търкаляте по наклонената пътека към бездната, или пък непрекъснато се въртите в кръг в едно състояние.

Слушайте личната си вътрешен глас и тя ще ви подскаже по какъв начин да намерите излаз от тази обстановка. Това е интервал на промяна на духовното положение и подготовка за външни промени.

Сънища при Луна в символ Рак

При Луна в Рак има значими сънища, те нормално са дълги, постоянно са „ многосерийни “, сякаш се събуждате от тях, само че в действителност попадате от един сън в различен. Тези сънища демонстрират главните аргументи за събитията в живота ви, корените на проблемите в ранна детска възраст или даже типа на карма.

По един или различен метод, множеството сънища в дните на Рака са прочувствено свързани със фамилните връзки, с всекидневието. Може да сънувате дома си, околните, хора от фамилията, децата, родителите. Всъщност сънищата разкриват духовните сфери и фините влакна на връзките ви с тези, с които сте прочувствено доста близки. В тези сънища човек може да види същинската същина на такава връзка; можете да разберете какъв брой е мощна.

Таро календар на сънищата

Карта – 8-ца мечове - Възможно е връзката ви с обичан човек да е белязана от кавги, също така тази карта може да ви предизвести за вероятни подли злословия. Като цяло обаче картата по-скоро приказва в интерес на възможностите ви да преодолеете всички трудности и да съумеете в живота.

Вие се освобождавате от рестриктивните мерки или времето, когато сте се чувствали в капан и когато свободата ви е била лимитирана, това е към този момент в предишното.
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР