Сънищата на 5 лунен ден Ако се събудите с тежко

...
Сънищата на 5 лунен ден Ако се събудите с тежко
Коментари Харесай

Сънищата и луната – събота – 4 юни 2022

Сънищата на 5 лунен ден

Ако се разсъните с тежко възприятие, това е сигурен знак, че е време да измененията нещо в живота си. Ако сте плакали на сън, може да се пояснява като добър знак. Това е индикация, че тялото ви се очиства, изпълва се с нови позитивни сили и ще ви донесе лекост.

Неприятните сънища съдържат информация, че не всичко е хармонично и уравновесено в живота и ориста ви. Има ясна причина за прояви на разсипничество, лековерие, яд. Ако сте сънували противен сън – може би би трябвало да се погрижите за здравето си.

Тълкуването на такива сънища би трябвало да се прави изключително деликатно, тъй като те отразяват вътрешния свят и положението на индивида. Дешифрирането на знаци и асоциации дава опция да се осмисли посоката на живота: дали сте избрали пътя на духовното рационализиране и развиване или се търкаляте по наклонената пътека към бездната, или пък непрекъснато се въртите в кръг в едно състояние.

Слушайте личната си вътрешен глас и тя ще ви подскаже по какъв начин да намерите излаз от тази обстановка. Това е интервал на промяна на духовното положение и подготовка за външни промени.

Сънища при Луна в символ Лъв

Повечето от сънищата в този интервал са свързани с креативна ви страна, както и със положението на нещата на любовния фронт. В същото време въобще не е належащо работата ви да бъде обвързвана да вземем за пример с изобразителното изкуство или да сте надълбоко влюбени. Тъй наречените креативен сънища в дните на Лъва ни дават прелестна опция да открием за себе си тези креативен аспекти в живота си.

Сънищата могат също по този начин да съдържат индикатори по какъв начин да подобрите материалното си благоденствие, къде да инвестирате с най-голяма изгода.

Възможно е да се появят и кошмари. Причината за това се крие в силата, с която Луната ни зарежда в огнените знаци. Повишената интензивност и импулсивността, контактите с огромен брой хора денем са много плодородна почва за нашия изтощен организъм и мозък, които ни изпращат съновидения под формата на плашещи облици и сюжети.

Таро-календар на сънищата

Двойка жезли – Отстъпление от авансово уговорени позиции. В същото време думите може да са цялостни със пристрастеност, само че зад тях няма нищо. Такъв съюз, лишен от вътрешна топлота, стартира да умира. Двете жезли предлагат най-сетне да извършите избор: или да създадем всичко, с цел да запазите съюза, връзката, или незабавно да го разрушите, освобождавайки колегата си.
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР