СЪНИЩАТА НА 5 ФЕВРУАРИСънищата на 5 лунен ден (до 10:05ч)Ако

...
СЪНИЩАТА НА 5 ФЕВРУАРИСънищата на 5 лунен ден (до 10:05ч)Ако
Коментари Харесай

Сънищата и луната – събота – 05.02.2022

СЪНИЩАТА НА 5 ФЕВРУАРИ

Сънищата на 5 лунен ден (до 10:05ч)

Ако се разсъните с тежко възприятие, това е сигурен знак, че е време да измененията нещо в живота си. Ако сте плакали на сън, може да се пояснява като добър знак. Това е индикация, че тялото ви се очиства, изпълва се с нови позитивни сили и ще ви донесе лекост.

Неприятните сънища съдържат информация, че не всичко е хармонично и уравновесено в живота и ориста ви. Има ясна причина за прояви на разсипничество, лековерие, яд. Ако сте сънували противен сън – може би би трябвало да се погрижите за здравето си.

Тълкуването на такива сънища би трябвало да се прави изключително деликатно, тъй като те отразяват вътрешния свят и положението на индивида. Дешифрирането на знаци и асоциации дава опция да се осмисли посоката на живота: дали сте избрали пътя на духовното рационализиране и развиване или се търкаляте по наклонената пътека към бездната, или пък непрекъснато се въртите в кръг в едно състояние. Слушайте личната си вътрешен глас и тя ще ви подскаже по какъв начин да намерите излаз от тази обстановка. Това е интервал на промяна на духовното положение и подготовка за външни промени.

Сънища при Луна в Овен

Когато Луната е в знака Овен, може да сънувате всичко, което е обвързвано с този знак - вашите персонални планове, проекти, цели. Можете да видите какво ще ви помогне да станете първи, в случай че се стремите към това. Всичко, което виждате насън, до момента в който Луната е в този знак, акцентира най-ярките качества на вашата персона и демонстрира метод на деяние, който може да ви направи забележими, известни или да уточни по какъв начин да бъдете по-добри от другите.

Сънищата под Луната в Овен постоянно са свързани със съревнование в нещо или с някого и връзките с противоположния пол. Нощното величие ни настройва да получаваме препоръки, свързани с победи и надпревари, в които участваме, било то съревнование с сътрудник или съревнование за вниманието на човек, който харесваме. Те загатват за обстановки и връзки, в които „ има война “ и неустойчивост, напрежение.

Сънища в събота

Събота е ръководена от строгият Сатурн. Сънищата в тази нощ са свързани с осъществяването на житейските и кариерните проекти и демонстрират вероятни спънки за тяхното осъществяване.

Сънищата за стълби, асансьори, планини имат значение. Изкачването им носи шанс в бизнеса, слизането - застой и компликации при напредване към задачата, липса на мощ. Най-лошото, което може да се види е рухване - това може да предвещае провал на проектите.
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР