Сънищата на 4 лунен ден. На този ден може да

...
Сънищата на 4 лунен ден. На този ден може да
Коментари Харесай

Сънищата и луната – сряда – 08.12.2021

Сънищата на 4 лунен ден.

На този ден може да имате оракулски сънища и те могат да се осъществен. Опитайте се да запомните какво сте видели в съня си. Образите, които ще ви се появят през този интервал, работят като тип сигнални светлини, като указателни знаци към тези моменти и обстановки, в които можете да извършите нещо неправилно, да сбъркате.

При вярно пояснение, можете да си изясните в кои обстановки би трябвало да бъдете оптимално деликатни и да действате рационално и осъзнато. Накратко, в четвъртия лунен ден, сънищата ще бъдат доста тясно свързани с вашия вътрешен и нравствен свят. Те демонстрират тези обстановки в живота, от които ще бъде мъчно да се откри излаз. Но всички облици, които виждате насън, надали ще ви оказват помощ при решаването на проблеми, свързани с материалните неща.

Вашите родители могат да се появят в сънищата по един или различен метод. Това е индикация, че би трябвало да анализирате какви проблеми сте наследили от тях и да започнете да ги решавате.

Ако сънувате някаква заплаха, това е предизвестие, че би трябвало да бъдете изключително деликатни. Ако насън косата ви се заплита, би трябвало да изоставите проекта си. Този ден може да стане трагичен и по виновност на самия човек, изключително в случай че се озове измежду съдбовни въздействия, условия.

Сънищата са под въздействие на Луна във Водолей

Обърнете внимание на информацията, която вашите сънища съдържат в дните на Водолея. Често се сънуват по този начин наречените галактически (съкровени) сънища, затова, доста секрети могат да се разкрият пред вас.

Енергията на Луната във Водолей дава сънища, които ни дават съответна информация. Понякога това е информация за нужните дейности, които би трябвало да се подхващат и подхождат на духа на Водолея; различен път разкриват информация за хора които познаваме.

Сънищата може да са новаторски, да се появят нови хрумвания, да се намерят нови решения на актуалните проблеми. Може да сънувате, че създавате или откривате нещо, споделяте предавате познания. Лесно намирате общ език с хора със сходни ползи.

Сънищата в сряда

Сряда се ръководи от планетата Меркурий, който нормално подарява разнородни и леки и нормално незапомнящи се сънища. Може да сънувате близки другари.

Наситен, богат на сюжети и дейности сън приказва за вашите отзивчиви умения.

Ако сте имали спокоен, отегчителен сън или даже изпълнен с безинтересни обстановки - скоро ще изпитате липса на информация и никой няма да може да ви помогне.

Струва си да обърнете внимание на тези сънища, в които бягате от гонене или се лутате на закрито в търсене на излаз - те демонстрират високо равнище на стрес и загуба на надзор над обстановката в реалност.
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР