Сънищата на 3 лунния ден (до 09:18ч)Тези сънища се считат

...
Сънищата на 3 лунния ден (до 09:18ч)Тези сънища се считат
Коментари Харесай

Сънищата и луната – четвъртък – 03.02.2022

С ънищата на 3 лунния ден (до 09:18ч)

Тези сънища се смятат за послания изпратени от Висшите сили.

Може да имате кошмари или да видите нещо доста прелестно насън. Но нито в първия, нито във втория случай не би трябвало да зацикляте върху видяното, защото сънищата от третия лунен ден не се сбъдват. Дишайте умерено!

Тези сънища носят информация за вероятните рискове и дейностите на неприятелите ви. Решението на сложен проблем, който ви тормози, може да бъде прикрит в тези сънища. Потърсете ключът.

След анализиране на получената информация може да разберете какво да очаквате от бъдещето и по какъв начин да се подготвите за възможни проблеми (да минимизирате загубите или да ги избегнете напълно).

Ако сте имали неприятни чувства, сънят ви може да се пояснява като предвещание за липса на вътрешна мощ. Също по този начин, това демонстрира липса на естетика с външния свят.

Сънища при Луна в Риби

Дълбочините на нашата душeвност се управляват от знака Риби и когато Луната е тук, всеки от нас вижда насън своята душа.

Сънищата под Риби имат бездънен смисъл. Най-вероятно те ще бъдат ярки, фантастични, цялостни с секрети и мистерии, които ще желаете да разгадаете. Ще ви покажат дали сте избрали верния път.

Например, по-леките и щастливи сънища ще покажат, че се движите в вярната посока, а сложните и потискащи сънища ще покажат, че нещо би трябвало да се промени. Много е евентуално да сънувате приказни герои и обстановки, които не съществуват в действителността.

Ако сте имали спокоен, хубав сън, това значи, че душата ви е спокойна и в положение на естетика. Но е мъчно да се срещне човек с стоманени нерви, с доста упорита душeвност, затова, като предписание, сънищата в Риби не са доста спокойни. Но без значение какво сънувате, сънят отразява вашето вътрешно положение, всичко, което смущава душата ви или я радва, приземява или въодушевява.

Сънищата в четвъртък

Те са ръководени от Юпитер и ще опишат за действия, които могат да доведат до триумф и за решение на въпроси, свързани с публичния и обществен живот, за бъдещите вероятности, работата, вашите началници, спонсори, наставници и настойници.
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР