Сънищата на 3 лунния ден (до 08:38 ч) Те се

...
Сънищата на 3 лунния ден (до 08:38 ч) Те се
Коментари Харесай

Сънищата и луната – неделя – 4 април 2022

С ънищата на 3 лунния ден (до 08:38 ч)

Те се смятат за послания изпратени от Висшите сили.

Може да имате кошмари или да видите нещо доста прелестно насън. Но нито в първия, нито във втория случай не би трябвало да зацикляте върху видяното, защото сънищата от третия лунен ден не се сбъдват. Дишайте умерено!

Тези сънища носят информация за вероятните рискове и дейностите на неприятелите ви. Решението на сложен проблем, който ви тормози, може да бъде прикрит в тези сънища. Потърсете ключът.

След анализиране на получената информация може да разберете какво да очаквате от бъдещето и по какъв начин да се подготвите за възможни проблеми (да минимизирате загубите или да ги избегнете напълно).

Ако сте имали неприятни чувства, сънят ви може да се пояснява като предвещание за липса на вътрешна мощ. Също по този начин, това демонстрира липса на естетика с външния свят.

Сънища при Луната в символ Телец

Телецът е знак на земята, удобен, здравомислещ. Но от време на време неговата деловитост и здравомислие прерастват в несъразмерен прагматизъм.

Сънищата може да са цялостни със знаци и подмятания, които не трябва да се отхвърлят, стига да сте подготвени да чуете гласа на личното си подсъзнание. Освен това забележителна част от тези сънища в този интервал са свързани с плътските и материалните наслади.

Ако сте имали неприятен сън, до момента в който Луната е била в Телец, помислете, може би сте станали прекомерно материалистични. След подобен сън, пробвайте се да мислите за нещо възвишено, мечтайте, философствайте, четете лирика, гледайте вдъхновяващи фотоси на природата.

Сънищата в понеделник

Понеделник е обвързван с капризната Луната и нейната сила може да извади прочувствени и психически проблеми от дълбините на подсъзнанието. Ето за какво, в случай че насън сте плакали, викали или изпитвали други мощни страсти, не бързайте да интерпретирате сънищата безусловно. Най-вероятно това значи единствено, че сте ги натрупали от дълго време в себе си и в този момент целият негатив просто търси метод да излезе. Радвайте се, че това не се случва в реалност.

Отделно внимание на сънищата в понеделник заран би трябвало да извърнат тези, които са родени в този ден: техните сънища могат да се окажат същински.
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР