Сънищата на 3 лунния ден (до 08:27ч)Тези сънища се считат

...
Сънищата на 3 лунния ден (до 08:27ч)Тези сънища се считат
Коментари Харесай

Сънищата и луната – събота – 05.03.2022

Сънищата на 3 лунния ден (до 08:27ч)
Тези сънища се смятат за послания изпратени от Висшите сили.

Може да имате кошмари или да видите нещо доста прелестно насън. Но нито в първия, нито във втория случай не би трябвало да зацикляте върху видяното, защото сънищата от третия лунен ден не се сбъдват. Дишайте умерено!

Тези сънища носят информация за вероятните рискове и дейностите на неприятелите ви. Решението на сложен проблем, който ви тормози, може да бъде прикрит в тези сънища. Потърсете ключът.

След анализиране на получената информация може да разберете какво да очаквате от бъдещето и по какъв начин да се подготвите за възможни проблеми (да минимизирате загубите или да ги избегнете напълно).

Ако сте имали неприятни чувства, сънят ви може да се пояснява като предвещание за липса на вътрешна мощ. Също по този начин, това демонстрира липса на естетика с външния свят.

Сънища при Луна в Овен

Темите на сънищата в дните на Овен са неразривно свързани със личното ни „ аз “, нашите проекти за бъдещето и стремежите ни към поставената цел и желанието ни за самореализация, да намерим лична ниша, да изградим любовта си.

Сънищата съвсем несъмнено ще демонстрират положението на настоящите ви работи и могат да служат като ориентир за тези, които преодоляват сложен житейски път към съответна цел.

Често сънищата са извънредно сложни за пояснение заради тяхната емоционалност. В такива сънища постоянно няма справедливи материални фактори, на които можете да се опрете (например цвят, вода, болежка, съответни хора, животни, други неща и т.н.).

Ако обаче под Луната в Овен сте имали сън, в който изпитвате надълбоко възприятие на изтощение, отчаяние и меланхолия, това съвсем несъмнено отразява неспособност за осъществяване в действителния живот.

Сънищата в събота

Изобилието от щастливи събития и приятни усещания, дарени от Морфей, приказва за приемане на доста позитивни страсти през идващите дни. Често сънищата в тази нощ характеризират събитията от близкото бъдеще, освен за сънуващият, само че и за околните му другари или членове на фамилията.

Съботните сънища са под въздействие на Сатурн – планетата на рестриктивните мерки. Сатурн в никакъв случай не дава точни прогнози. В тези сънищата по-скоро ще откриете алегорични препоръки, които се предлагат да се употребяват като управление за деяние.
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР