Сънищата на 28 лунен ден (до 06:21ч)Сънищата на 28 лунен

...
Сънищата на 28 лунен ден (до 06:21ч)Сънищата на 28 лунен
Коментари Харесай

Сънищата и луната – петък – 03.12.2021

Сънищата на 28 лунен ден (до 06:21ч)

Сънищата на 28 лунен ден постоянно се оказват оракулски. В тях можете да видите какво бъдеще ви чака, само че носят и препоръки по какъв начин да преживеете това, което ви чака по най-хубавия метод.

Чрез сънищата на този лунен ден от време на време подсъзнанието ни демонстрира скритата страна на душeвността ни, която е обвързвана с усеща и страсти. Тълкуването на сънищата ще ви помогне да разберете зараждащите потребности в прочувствената сфера. И също по този начин ще ви посочат методите по какъв начин могат да бъдат позволени.

Сънищата от тази нощ са „ зов от душата “ за проблеми и неприятности от миналия лунен месец, най-вече в персоналния живот, могат да бъдат също правосъдни и правни въпроси и въпроси на справедливостта и хармонията, които сочат спънки, компликации в делата ви, само че и способи за тяхното превъзмогване.

Ако нищо не запомните от съня си, то значи, че прекалено много сте се отдалечили от своята духовна същина, нагледно казано, прекъснали сте връзката си с небесата. Следователно би трябвало да се погрижите за това, още веднъж да запалите в себе си своята божествена светлина, да станете добър и толерантен човек.

В съня си може да видите предходен живот. Метафизиците също настояват, че насън можем да се срещнем с нашия нравствен лидер, който ще ни води и дава озарение. Това в множеството случаи е невъплътена същина, с която сме били свързани в минали животи. Тази същина продължава да ни следва, тя се стреми да ни покаже пътя към духовното израстване. Често водачите се появяват в сънищата, когато мозъкът спи и не им пречи да доближат до нашата вътрешна същина.

Сънища при Луна в символ Скорпион

Те са под въздействие на Марс и Плутон. Може в тях да има нещо мистично или да наподобяват на криминале, да разследвате нещо или някого. Сънищата ви също могат да бъдат изпълнени с еротика, блян.

По това време може да сънувате умряли хора, заравяне. Възможно е да сънувате нещо доста неприятно, нещо, което не бихте желали след това да си спомняте или просто бързо да забравите.

Сънищата в петък

Покровителката на сънищата в петък е Венера, тя оказва помощ да разберете по-добре личните си усеща, страсти, прекарвания, сърдечни стремежи, изключително в любовен проект. Тези сънищата са директно свързани с персоналния живот на индивида, неговите креативен начала и материалния и обществен статус.

Ако в съня си придобивате огромна сума пари, намирате богатство, не се тормозете, това е добър знак, най-вероятно вашето материално положение ще се усъвършенства доста в близко бъдеще. Но в случай че в съня си е трябвало да дадете нещо или не сте могли да получите - внимавайте с разноските, най-вероятно би трябвало да ограничите желанията си, с цел да не “излезете на минус”.
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР