Сънищата на 24 лунен ден (до 04:49ч)На този ден сънищата

...
Сънищата на 24 лунен ден (до 04:49ч)На този ден сънищата
Коментари Харесай

Сънищата и луната – вторник – 26 април 2022

Сънищата на 24 лунен ден (до 04:49ч)

На този ден сънищата разкриват скритите аспекти на нашия полов живот. Ако са били приятни, значи всичко е в ред със половата ви сила, само че в случай че сте сънували нещо извънредно, тогава има смисъл да помислите: най-вероятно сте в депресивно положение и сексуалността ви не се разкрива изцяло. Тогава потърсете пробойните. Това значи, че или не сте открили положителни взаимоотношения с противоположния пол, или не сте задоволително изобретателни във взаимоотношенията и живота, или вашите вътрешни сили са потиснати и би трябвало да се възстановят.

Сънищата на този лунен ден могат да ни покажат фрагменти от предишния ни живот.

Сънищата в 25 лунен ден (след 04:49ч)

Обикновено в този лунен ден се сънуват оракулски сънища. Тези сънища са неразривно свързани с интуицията, подсъзнанието и откровенията свише. Доверете се на вътрешния си глас. Ден за надълбоко потапяне във вътрешният свят.

Неблагоприятен сън свидетелства за това, че не изпълнявате своята задача.

Сънища при Луна в символ Риби

Дълбочините на нашата душeвност се управляват от знака Риби и когато Луната е тук, всеки от нас вижда насън своята душа.

Ако сте имали спокоен, хубав сън, това значи, че душата ви е спокойна и в положение на естетика. Но защото е мъчно да се срещне човек с стоманени нерви, с доста упорита душeвност, затова, като предписание, сънищата в Риби не са доста спокойни. Но без значение какво сънувате, сънят отразява вашето вътрешно положение, всичко, което смущава душата ви или я радва, приземява или въодушевява.

Сънищата под Риби имат бездънен смисъл. Най-вероятно те ще бъдат ярки, фантастични, цялостни с секрети и мистерии, които ще желаете да разгадаете. Ще ви покажат дали сте избрали верния път.

Например, по-леките и щастливи сънища ще покажат, че се движите в вярната посока, а сложните и потискащи сънища ще покажат, че нещо би трябвало да се промени. Много е евентуално да сънувате приказни герои и обстановки, които не съществуват в действителността.

Сънищата във вторник

Вторник се ръководи от Марс - мъжка планета и много нападателна, виновна за персоналните желания на индивида. Тези сънища постоянно съдържат доста дейности или събития. Те могат да отразяват най-съкровените стремежи или да подскажат по какъв начин да преодолеете трудностите в действителния живот.

Ако сънят във вторник не съдържа деен сюжет, това демонстрира липса на мощ в реалност.
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР