Сънищата на 23 лунен ден В този лунен ден често

...
Сънищата на 23 лунен ден В този лунен ден често
Коментари Харесай

Сънищата и луната – вторник – 25.01.2022

Сънищата на 23 лунен ден
В този лунен ден постоянно сънищата са тревожни, неприятни, мъчителни, може да се разсъните потиснати. Но не приемайте нищо безусловно. Те могат да отразят ваш вътрешен спор, основан заради отхвърлянето на вашата същина или промени, които се случват както вътре във вас, по този начин и в близост.

Сънищата в този лунен ден са лъжливи и даже противоположни на действителността. По предписание всичко се случва на назад. Ако сънувате нещо трагично и неприятно, то в близко бъдеще ще се случи някакво радостно събитие в живота ви. Ако сте сънували, че някой от роднините ви или околните ви умира - това е знак, че той ще живее дълго време.

Тези сънища са свързани с вътрешния свят и посредством тях подсъзнателния разум се пробва да съобщи значима информация. При по-внимателен разбор на сънищата, можете да откриете непредвиден излаз от обстановка, която дълго време ви е тормозила.

Единственият минус на такива сънища е, че са доста сложни за вярно пояснение. Пълни са със знаци и знаци, множеството от които нямат значение. Ето за какво, в случай че не сте в положение да се справите с това, което сте видели в съня си, просто забравете за него. Това е по-добре от подправено пояснение на сън и вярата в него.

Сънища при Луна във Везни (до 06:00ч)

Сънищата при Луна във Везни са под въздействие на Венера и може да са свързани с партньорските връзки, както персонални, по този начин и настоятелен. Те дават късмет да се усетят тези моменти, които пречат да намерим общ език с другите по принцип.

Основната задача на Везните е да търсят и намират баланс. Това положение е доста елементарно да се наруши, тъй че Везните го търсят непрекъснато. Понякога обаче се уморяват от такава работа и не помнят за стабилността, изпадат в крайности. Може би сте не запомнили за салдото и по някакъв метод сте стигнали до прекаленост?

Веднага след неприятен сън се запитайте: не съм ли прекомерно отнесен/а? Може би придавате прекомерно огромно значение на избрани хора или неща в живота си и това нарушава хармонията във вас?

Таро календар на сънищата

Четворка чаши демонстрира, че животът може би е изгубил своята прелест за вас и от ден на ден и повече изпадате в отчаяние, яд и възмущение. Това може да значи и „ затъпяване “ от монотонната работа (ежедневие), желанието да се разбунтувате или ранена горделивост - да вземем за пример след приемане на неодобрение или отвод. Не губете време за безплодно циврене, с цел да не пропуснете нов, към този момент доста непосредствен късмет.
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР