Сънищата на 22 лунен ден (след 01:03ч)Сънищата в този лунен

...
Сънищата на 22 лунен ден (след 01:03ч)Сънищата в този лунен
Коментари Харесай

Сънищата и луната – четвъртък – 24.03.2022

Сънищата на 22 лунен ден (след 01:03ч)

Сънищата в този лунен ден постоянно са оракулски. Те носят доста потребна информация, тяхната символика насочва към съществуващи проблеми или повдига завесата над събития, които ще се случат в близко бъдеще.

Опитайте се да запомните всичко, което сте видели в съня си. С вярното пояснение можете да получите доста препоръки по какъв начин да действате в сложни житейски обстановки.

Сънят може да предизвестява за идни неприятности, освен това огромни и бързи, в случай че не бъдат направени нужните промени. Но не се опасявайте, в случай че съновиденията са плашещи. Не забравяйте, че те не са податливи на непосредствено пояснение, всичко това е единствено скрита символика. И въобще не значи, че едно извънредно събитие или картина, които сте видели в съня си, значат нещо неприятно в действителния живот.

Информационната плътност на двадесет и втория лунен ден се демонстрира и в сънищата. Често на този ден насън идват секрети познания. Благодарение на това имате добра опция да извършите такива промени в живота, които ще имат доста удобни последствия.

Сънищата при Луна в Стрелец

И в случай че сте били измъчвани от неприятни сънища или същински кошмари, погледнете обратно към живота си: може би възпрепятствате активността си по всевъзможен вероятен метод? Може би философствате прекалено много, губите време за празни разсъждения? Всичко това може доста добре да докара до кошмари.

Лошите сънища пораждат заради обстоятелството, че силата ви не намира излаз: вместо да предприемате дейности и да предприемате съответни стъпки, вие говорите за това по какъв начин можете да достигнете невиждани висоти. Започнете да действате и неприятните сънища при Луната в Стрелец незабавно ще спрат да ви посещават.

Ако ви следва пътешестване, сънищата през този интервал дават съответни инструкции за него. Но може също по този начин да отразяват духовният ви път. Всъщност може да става въпрос за главния ви житейски път; пътят, по който ще бъдат въплътени всички ваши цели.

Синьото също е значимо в сънищата при Луна в Стрелец, тъй като един от главните шефове на този цвят е планетата Юпитер, която също ръководи знака Стрелец. Така дълбокият и прелъстителен наследник цвят, който виждате в сънищата през този интервал, може да демонстрира, че сте избрали верния нравствен път.

Сънищата са в положение да посочат пътя към знанието, насочвайки вашите старания в нужната посока. Хората, които живеят в несъгласие със своето вътрешно Аз, в тези сънища получават късмет да видят света по друг метод.
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР