Сънищата на 21 лунен денНа този ден сънищата не носят

...
Сънищата на 21 лунен денНа този ден сънищата не носят
Коментари Харесай

Сънищата и луната – събота– 25.12.2021

Сънищата на 21 лунен ден

На този ден сънищата не носят никаква скъпа информация и са просто подсъзнателно прекарване на събитията, които ни се случват в действителния живот. Сънищата от двадесет и първия лунен ден могат да покажат до каква степен сте осъзнати креативен, какъв брой сте способни да чуете себе си и до какъв брой сте подготвени да се предадете на духовните импулси.

Не търсете съновници с вярата да разберете смисъла; не се тормозете, в случай че събитията и облиците на съня са били страшни и ужасяващи. По същия метод човек не би трябвало да се радва на нищо позитивно, което ще види насън. Всичко това е единствено действителността, изкривена от подсъзнанието.

Сън, цялостен с празни и сиви събития, които не са свързани между тях, приказва за депресивно положение на подсъзнателно равнище.

Ако насън сте видели човек да се усмихва или смее, във всяко начинание ориста ще бъде удобна за вас. Сълзи в съня ви обаче приказват за идни трудности по пътя ви, които са изцяло отвън вашия надзор.

Сега единствено един знак в съня има значение. Ако сънувате нещо обвързвано с коне, обърнете внимание на това - символизира идни промени или провокации, с които ще се сблъскате.

Сънища при Луна в Дева

Сънищата при Луна в Дева са свързани с вероятностите, които би трябвало да се чакат. В съня си можете да подкрепяте някого или да оказват помощ на вас. Може да сънувате действителни хора – ваши познати, родственици, сътрудници. Обаче сюжетните линии не постоянно дават елементарни инструкции какво да предприемете. Но би трябвало да знаете, че без значение какъв е сънят, той сигурно може да съдържа намек за това по какъв начин да действате в дадена обстановка, да вземем за пример, с цел да напреднете в службата, да се придвижите в кариерата - какво би трябвало да се направи, с цел да раздвижите зациклила обстановка.

Ако сте сънували призрачен сън в дните на Дева, би трябвало да се вслушате в личната си вътрешен глас. Задайте си въпрос: какво е вашето държание, неуместно за силата на този интервал, с цел да разсъни сходни кошмари? Може би затваряте очите си за непосредствените си отговорности, отлагате някакво дело, което би трябвало да бъде свършено?

Сънища в събота

Събота е под ръководството на най-далечната планета на нашата слънчева система – Сатурн - планетата на рестриктивните мерки, тестванията от ориста и шанса. Той ще ви подскаже посредством съня, който ви изпраща, от какво е добре да се откажете, с цел да не навреди на вас или близките.

Съботните сънища също са отражение на дейностите ни в действителния свят, на нашите хрумвания, мисли, дават потребна информация за това по какъв начин да осъществяваме проектите си, какви значими събития да чакаме.
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР