Сънищата на 19 лунен денВ 19 лунен ден сънищата могат

...
Сънищата на 19 лунен денВ 19 лунен ден сънищата могат
Коментари Харесай

Сънищата и луната – четвъртък – 19 май 2022

Сънищата на 1 9 лунен ден

В 19 лунен ден сънищата могат да бъдат плашещи. Те обаче могат да ви подскажат нещо, което не сте знаели за себе си. Въпреки това е прекомерно елементарно да се направи неправилно умозаключение след съня, по тази причина се предлага сънищата попадащи в този лунен ден да не се поясняват, в случай че нямате опит в това.

Тези сънища са въодушевени от най-скритите дълбини на нашето подсъзнание. Не е изненадващо, че нашите комплекси, недоволства и психически пострадвания „ изпълзяват “ нагоре, добавяйки към съня ни потискащи, неприятни или даже плашещи събития и облици.

Тази нощ съновиденията са мощно повлияни от интуицията ни. В такива сънища постоянно се крие напътствие, което ни разрешава да разберем дали сме на верния път на духовното си развиване.

Ако в нещо се самозалъгвате и живеете в някакви илюзии, то през днешния ден в съня ви ще се прояви този проблем. Тук се крие ключът и в случай че съумеете добре да го разтълкувате, ще откриете къде бъркате и каква е истината.

Трябва изключително да обърнете внимание на съпротивлението, което срещате насън, както и по какъв начин се справяте с него. Това ще бъде директно доказателство дали имате задоволително вътрешна сила, с цел да се борите в действителния живот.

Сънища при Луна в Козирог

Козирогът покровителства работата и кариерата. Ето за какво, в случай че се притеснявате за тях, би трябвало да обърнете внимание на днешните сънища.

Най-значими са сънищата, свързани с нанагорнище на високо. Можете да се изкачите на планина, да се возите на асансьора или да преодолеете някакво физическо затруднение. Трябва да запомните, че всичко това е обвързвано с вашите обществени достижения. Да сънувате, че се качвате в асансьора, е предсказване за бърз прогрес към благосъстояние и слава; в случай че слизате, не е добре, може да ви чакат неприятности.

Козирогът също е обвързван с разнообразни типове ограничавания. Сънищата могат да ви кажат какво не ви доближава и да ви подскажат по какъв начин да го получите. Луната в символ Козирог усилва опцията да сънувате родственици, родители, даже да са умряли.

Юпитер ръководи сънищата в четвъртък

Те ще опишат за действия, които могат да доведат до триумф и за решение на въпроси, свързани с публичния и обществен живот, за бъдещите вероятности, работата, вашите началници, спонсори, наставници и настойници.

Ако в съня си се виждате като участник в огромно събитие, това е добър знак. Такъв сън значи, че скоро ще съумеете в обществените действия, може да ви следва бързо напредване нагоре по кариерната стълбица.
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР